Jottum staat voor stijlvolle kinderkleding in mooie, zachte materialen. Comfortabel en prettig te dragen voor kleintjes van de baby leeftijd tot een jaar of twaalf. Jottum gebruikt veel katoen en de ontwerpen hebben een nostalgische feel. Zo zijn er snoezige jurken met aangerimpelde rokken, super feestelijk en chic maar ook koddige babybroekjes voor kleine jochies. Verder zijn er allerlei leuke en bijzondere items, maar ook basis stukken, zoals shirts, panties voor meiden, broeken, rokken en shorts. De verschillende onderdelen uit dezelfde leeftijdsklasse zijn onderling goed te combineren, dus je kinder heeft veel plezier van de kleding van Jottum. Iedereen zal met plezier kijken naar uw kinderen als ze spelen in hun Jottum outfit, want het ziet er allemaal lief en toch eigenwijs uit. Dit merk heeft geen oridinaire prints of schreeuwerige kleuren maar mooie tinten en eenvoudige dessins. De kwaliteit en afwerking zijn echter subliem, dus de klasse en stijl stralen er vanaf. Het feit dat deze kleding zo lekker zit is voor kinderen natuurlijk het allerbelangrijkst, dus ze zullen hun Jottum outfit maar al te graag dragen.

Stel je eigen Jottum outfit samen bij Zalando!

Met al deze kwaliteiten is het geen wonder dat dit merk zo'n succes is. Ook zijn kledingstukken van de babycollectie van Jottum leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeautje. Er zijn neutrale pakjes en jasjes, voor als je nog niet weet of er een jongetje of meisje geboren zal worden en als je het wel weet kun je de ouders een plezier doen met super schattige en praktische pakjes die speciaal voor een jongetje of voor een meisjesbaby bedoeld zijn. Wil jij ook iets van dit fijne merk aanschaffen, voor je eigen kinderen of voor die van iemand anders? Ga dan eens kijken of er iets van je gading te vinden is in de Jottum outlet. Daar vind je een aantal items uit de collectie van Jottum tegen een speciale, lage, prijs. Ga dus eens kijken in de outlet en wacht niet te lang met het plaatsen van je bestelling, want de voorraad is beperkt. Grijp dus deze kans om voor weinig geld de leukste en mooiste kinderkleding aan te schaffen.

Vele voordelen

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38