Filter1

Geox
Zalando Outlet

593 items weergegeven

Geox ademende schoenen, sneakers en laarzen zijn al sinds de introductie een groot succes. Door een speciale manier van perforeren kan het vocht wel naar buiten maar niet naar binnen, zodat je voeten warm en droog blijven, hoe slecht het weer ook is. De transpiratie verlaat de schoen en je voeten krijgen voldoende ventilatie om heerlijk droog en gezond te blijven. Deze innovatieve uitvinding uit 1995 zorgde ervoor dat Geox outlet in no time de markt veroverde en het Italiaanse merk, gevestigd in Treviso, kreeg een almaar groeiende aanhang. Er zijn zowel heren als dames- en kinderschoenen en deze variëren van gewone vrijetijdsschoenen tot sneakers, sandalen, laarzen en nette schoenen. Sinds het einde van de vorige eeuw is er ook Geox outlet kleding, waarop hetzelfde principe van "ademen" wordt toegepast. Deze zeer functionele, sportieve kleding vormt een perfecte aanvulling op het enorme assortiment schoenen.

Geox de ademende schoen nu ook in de Outlet

Geox heeft ervoor gekozen om twee uitgangspunten te combineren: de techniek en de praktische draagbaarheid enerzijns en de vormgeving anderzijds. Geox ademende schoenen, sneakers en laarzen zijn altijd heel praktisch en de achterliggende techniek is weergaloos maar het oog wil ook wat. Daarom kun je de Geox ademende schoenen, sneakers en laarzen in vele modellen en kleuren kopen en zien ze er altijd goed uit. Er is voor elk wat wils en omdat de ontwerpen tijdloos zijn, zullen ze niet snel uit de mode raken. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de wijze van vervaardigen maken dat de Geox ademende schoenen, sneakers en laarzen zeer lang meegaan. Je zult dan ook lang plezier hebben van je Geox outlet aankoop en je voeten zullen je dankbaar zijn. Een gezond klimaat voor de voeten is immers van belang voor de gezondheid van je hele lichaam. Wil jij ook Geox ademende schoenen, sneakers of laarzen kopen? Kijk dan eens in de Geox outlet naar het aanbod dat daar te vinden is. Een deel van de Geox collectie met Geox ademende schoenen, sneakers en laarzen is daar namelijk tegen speciale lage prijzen te koop. Een buitenkans die je niet mag laten lopen! Ga dus snel naar de Geox outlet en maak je keuze!

Kostenloze service

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.

Gerelateerde pagina´s:

Geox Kinderschoenen

Geox Damesschoenen

Geox Jassen