Filter1

El Naturalista
Zalando Outlet

59 items weergegeven

El Naturalista is het merk voor de milieubewuste, positief ingestelde, vrouw. Zij houdt van de natuur maar wil er ook leuk uitzien. De schoenen van El Naturalista maken dat mogelijk. Het bedrijf hanteert een zeer milieuvriendelijke filosofie en voert die ook zoveel mogelijk door in alle bedrijfprocessen maar laat dat niet ten koste gaan van de speelsheid en vrolijkheid van de ontwerpen. Je vindt dan ook mooie en vrolijke schoenen in bijzondere modellen bij El Naturalista. Deze schoenen lopen fantastisch, niet alleen als je de natuur in gaat maar zeker ook in de stad. Het logo, de kikker, staat voor vruchtbaarheid en voor alles wat de natuur vruchtbaar maakt. Waar je ook naartoe gaat, je loopt heerlijk op de schoenen van El Naturalista.

El Naturalista - Natuurlijk ook voor jou het juiste merk!

Iedere vrouw heeft wel behoefte aan een paar schoenen dat als een pantoffel om de voet sluit en er toch ook nog mooi en origineel uitziet. Het bovenblad van de schoenen van El Naturalista is van prachtige leersoorten gemaakt en de zolen zijn meestal van natuurrubber vervaardigd. De schoenen van El Naturalista hebben vaak originele details, zoals een hak in een bijzondere vorm. Het loopcomfort wordt echter nooit opgeofferd ten gunste van het uiterlijk van de schoen, dus je loopt altijd lekker op de schoenen van El Naturalista. Met deze schoenen voel je je op je gemak, niet alleen omdat ze zo lekker zitten maar ook omdat je weet dat je er goed uitziet. De schoenen van El Naturalista hebben een natuurlijke, relaxte, uitstraling en ze zijn in talloze mooie kleuren en modellen verkrijgbaar. Behalve schoenen zijn er ook laarzen en daarvoor geldt precies hetzelfde: mooie materialen, goede ontwerpen en een heerlijk draagcomfort. Lijkt het jou ook wel wat om eens op schoenen of laarzen van dit mooie merk te lopen? Probeer het dan eens uit door gebruik te maken van één van de aanbiedingen in de El Naturalista outlet. Daar kun je voor een zacht prijsje kennis maken met een aantal modellen uit de collectie. Wie weet word je fan van de schoenen van El Naturalista en wil je nooit meer iets anders dan El Naturalista!

100 dagen gratis retourrecht

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.