Zalando Outlet

379 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Donna Karan begon ooit met jeans maar is uitgegroeid tot DKNY, een mode-imperium met mode voor mannen en vrouwen in alle landen van de hele wereld. DKNY outlet biedt je de gelegenheid om mode van dit topmerk voor een zeer aantrekkelijke prijs te kopen en zo te profiteren van prachtige, modieuze kleding zonder dat het je veel hoeft te kosten. In DKNY outlet vind je een steeds wisselende selectie mooie items die tijdelijk heel voordelig verkrijgbaar zijn. DKNY outlet levert mode voor jonge en zich jong voelende vrouwen en mannen die gevoel hebben voor stijl en die stijl op hun eigen wijze willen uitdragen. Vrouwen en mannen die zeker in de wereld staan en hun eigen zelfstandige leven leiden. Een leven dat verschillende kanten heeft. Daar hoort ook sporten bij en ook daarin is DKNY behulpzaam. DKNY maakt al sinds jaar en dag prima sportieve kleding voor vrouwen, zoals t-shirts en broeken maar ook sneakers en sandalen. Dit alles is verkrijgbaar is hippe en vrolijke kleuren die het prettig maken bezig te zijn met bewegen.

Haal het beste uit jezelf en je kleding!

Als je er goed uitziet en je weet dat van jezelf, dan voel je je ook beter en haal je betere prestaties. Maak dan ook gebruik van de mogelijkheid om bijvoorbeeld hippe sneakers van Donna Karan aan te schaffen, waarmee het sporten, of dit nu joggen of gewoon wandelen is, extra leuk wordt. Het assortiment van DKNY outlet wisselt regelmatig en het aanbod is niet onuitputtelijk, dus als je iets ziet wat jou aanspreekt, bestel het dan meteen, voordat het te laat is. Regelmatig vind je hele mooie items in de DKNY outlet, zoals herenjasjes, shirts, pullovers en schoenen die heel mooi zijn en prachtig gemaakt en bovendien super praktisch, want dat is een belangrijk kenmerk van DKNY, de kleding is niet alleen modieus, maar ook altijd draagbaar en functioneel. Je zult geen overbodige frutsels en onnodige accessoires of versieringen aantreffen, DKNY is altijd een merk geweest met cleane ontwerpen en praktische, draagbare items die zich onderscheiden door een zeer modisch uiterlijk en eigenzinnigheid die niet in tierlantijntjes maar in eenvoud en zeggingskracht tot uitdrukking komt.

Je persoonlijke klantenservice

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.