Sale bij Zalando

Populaire filters
974 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Met een paar Camper outlet schoenen aan je voeten moet het heel raar lopen wil het niet jouw dag worden. Je voeten zitten in ieder geval gebeiteld, met een fantastisch voetbed in een formidabele vorm. Je herkent de specifieke Camper stijl direct, dus aan je look zal het ook zeker niet liggen.

Camper outlet maakt je dag

Van babyschoenen voor je kleine draakje tot fijne veterschoenen en sexy sandalen, in de Camper outlet vinden mannen, vrouwen en kinderen de leukste schoenen van hun Spaanse favoriet. Met de eigenzinnige vormgeving, het uitstekende draagcomfort en het gebruik van de mooiste materialen maken Camper tot een uitzonderlijk merk. Familiegericht, met een sterke traditie in het schoenmakersvak, gecombineerd met een compleet eigen visie op mode maakt Camper outlet schoenen werkelijk uniek.

Origineel en vindingrijk; de authentieke Camper vind je in de outlet

De bedoeling van Camper outlet is genieten. Kwaliteit is hoog bij Camper. Dit zie je aan de look van het leer en de precisie in de pasvorm, of het nu een paar stevige stappertjes met klittenband zijn voor je kind, elegante veterschoenen voor de man of een paar lowtop sneakers voor dames betreft. Draag een paar suède sleehakken onder een luchtige maxi-jurk, of een paar prachtige laarzen met een perfecte schacht, strak over je skinny jeans. Voor heren strekt het aanbod van ingenieuze instappers en flexibele outdoorsandalen tot originele veterschoenen met dikke profielzolen. Trek je kleintje een paar mooie sandaaltjes aan en het voltallige gezin kan op pad in Camper outlet schoenen.