Outdoorshop

De wildernis roept. Hier vind je wat je nodig hebt.

Shop alles
Kleding
Schoenen
Materiaal

Goed uitgerust voor ieder avontuur

Peak Performance Outdoor

Niets kan op tegen de pracht van de natuur. Adembenemende uitzichten, ongekende hoogtes en die natuurlijke feel-good-high na een dag wandelen. Tenminste: als je de juiste kleding aanhebt. Peak Performance voorziet je van de juiste uitrusting met thermoregulatie, isolatie en water-& windproof materialen.
Ontdek hier

De schoen past

Wandelschoenen

Hikingschoenen

Trekkingschoenen

Bergschoenen

Wandelschoenen

Hikingschoenen

Trekkingschoenen

Bergschoenen

Wandelschoenen

Wandelschoenen zijn multi-inzetbaar. Ze zijn ideaal op reis, voor nordic walking, of de wandeling in het bos ginderachter. De stevige zool biedt een betere demping en meer grip dan een vrijetijdsschoen.
Shop wandelschoenen

Outdoorrugzakken

Desze outdoormerken zijn geweldig

Heren! Op zoek naar avontuur in de buitenlucht? Let’s take it outdoor!

Hoeveel zin heb je in je aankomende hikingtrip? Ga je met vrienden, je gezin of juist helemaal alleen? Hoe dan ook, een goede uitrusting is een must wanneer je op pad gaat. Een investering die zich altijd terugbetaald. Natuurlijk staat ons land nou niet echt bekend om de meest hoge rotspartijen of diepste kloven, maar ook in Nederland vind je nog volop ongerepte natuur waar je er flink op uit kan in je outdoor outfit.

Loop je wandelschoenen vast in voor een onvergetelijke tocht

Laten we beginnen bij het begin: de wandelschoenen. In ons assortiment hebben we natuurlijk enkel schoenen opgenomen waarvan we zeker weten dat ze stevig, waterdicht en niet kapot te krijgen zijn. Aan jou de schone taak om ze voordat je grote trip begint, al even in te lopen. Zorg er dus voor dat je ze ruim van tevoren in huis hebt en ze in je vrije tijd al laat proefdraaien. Zo voorkom je pijnlijke voeten en blaren op het moment suprême.

Verzamel al je outdoorartikelen die je nodig hebt voor een nieuw avontuur

Verder: goede outdoorkleding. Tegenwoordig zien de verschillende items er al meer uit als normale kledingstukken. Enkel zijn hier nog extra features aan toegevoegd die goed van pas komen wanneer je je in de buitenlucht begeeft. Extra zakken, waterafstotende stof, vochtregulerende materialen en thermofuncties vind je allemaal terug in outdoorkleding. Daarnaast dient de rugzak die je meeneemt ook aan een aantal eisen te voldoen. Zo moet deze licht van gewicht zijn, groot genoeg voor al je benodigdheden, stevige banden hebben die niet gaan schuren en een versteviging hebben aan de achterkant, zodat je je rug niet onnodig belast. Allemaal items om in huis te halen voor je volgende outdoor avontuur.

Verberg