De herenkleding van Ontour kan worden omschreven als strak en functioneel met herkenbare grafische invloeden. Dit is niet zo gek ook, want de oprichters Etienne en Remco ontmoetten elkaar op de Design Academy in Eindhoven. Deze designersachtergrond in combinatie met dezelfde interesses in streetculture en minimalisme vormde de perfecte mix voor een opvallende kledinglijn gericht op de modieuze man.

De moderne reis van Ontour

De back to basics trend uit de Scandinavische landen is de laatste jaren doorgedrongen tot de mainstream fashion. Ontour speelt hier direct op in. Functionele designs, strakke snits en neutrale tinten voeren de boventoon. Zo kun je jouw unieke persoonlijkheid laten spreken, zonder afleiding van bonte prints en frutsels. Bovendien is combineren nog nooit zo eenvoudig geweest!

Van nonchalant tot afgekleed

Effen items vormen de basis van de collectie, hier en daar uitgebreid met een onmisbaar printje. De grafische achtergrond van de designers zie je terug in deze strakke prints en minimalistische opdrukken. Zo stel je gemakkelijk een relaxte look samen voor een vrije dag of casual dagje naar je werk. Een goede broek, comfortabele sweater en parka en je bent klaar. Of ga een stapje verder met een perfect passende blouse met een kleurrijke twist.