Onepiece maakt jouw chilldag helemaal compleet! Eerlijk is eerlijk, soms heb je van die dagen dat je het liefst de hele tijd op de bank ligt. En wie zijn wij om je ongelijk te geven. Chips of popcorn erbij, tv aan en hangen maar. Dat is waar zondagen voor bedoeld zijn. Hoe je deze heerlijke dag nóg beter maakt? Met de jumpsuits van Onepiece!

Onepiece in het kort? Ultiem comfort!

Zoals de naam al doet vermoeden: de Onepiece jumpsuits bestaan van top tot teen uit één geheel. Een makkelijker kledingstuk bestaat niet! Tel daarbij op dat de collectie bestaat uit superzachte materialen. Hoe we dat in het kort kunnen beschrijven? Ultiem comfort! En we zullen je nog een geheimpje verklappen: de jumpsuits zijn zeker stijlvol genoeg om bijvoorbeeld een bezoekje aan de supermarkt te brengen. Mocht die chips ineens op zijn…

Laat de hond uit en organiseer een sleepover party

Geen fan van de hele dag bankhangen? No worries! Ook dan is Onepiece iets voor jou. Wat denk je ervan om op een vrije dag de hond uit te laten in de knusse jumpsuit? Of om erin te sporten? Kies een paar sporty sneakers uit en je bent er meteen helemaal klaar voor. Sneller combineren kan bijna niet. Nog een laatste tip: geef een sleepover party! Genoeg momenten dus om je comfy Onepiece uit de kast te halen.