Populaire filters
16 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Geniet met One More Story van het gemak dat het je biedt om een basisgarderobe samen te stellen die lang meegaat. Natuurlijk worden trends op de voet gevolgd en vertaald naar oorspronkelijke musthave items. Maar het merk staat vooral sterk in de manier waarop het alles van een klassieke elegantie voorziet.

One More Story voor een verrassend modeverhaal

Lange mantels, formele jurken en perfecte pantalons met klassieke blouses maken naar je werk gaan tot een fijn moderitueel. Ook voor casual Friday verzamel je hier een kast vol originele jersey tops en luxe trainingsbroeken, waar behalve sneakers ook prima pumps onder kunnen. Originele kokerrokken gaan gestrikt, alsof je een trui hebt omgeknoopt. Draag een T-shirt onder een simpele lange jersey slipdress en match deze met een relaxt sweatervest.

De beste basis voor een duurzame garderobe

Kies voor zigzag, een streep of dromerige bloemenprints. Hele sterrenstelsels zitten verstopt in originele stoffen van lange rokken en miniprints op blouses blijken fladderende vogels. Investeer in pumps, in trendy metallic of een opvallende kleur, moderne enkellaarzen en een paar retro gympen en je kunt eindeloos combineren. Zo switch je in een zwarte rok met witte top van cool urban naar modern klassiek. Naast warme klassieke mantels maken de bikerjacket en de parka het setje perfect compleet.