Mode

134 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Odlo

Ruim zeventig jaar geleden begon het Noorse merk Odlo met het maken van sportkleding voor verschillende wintersporten. Ski- en schaatstights liggen dan ook ten grondslag aan de uitgebreide collecties van tegenwoordig. Wintersportkleding vormt daarom nog steeds een belangrijk onderdeel van het merk. Maar ook voor hardlopers, fitnessers, wielrenners vind je een ruim aanbod fashionable sportkleding. Scoor je eigen look!

Duik de sneeuw in met Odlo

Onderkleding voor wintersporters vormt nog altijd de passie en basis van Odlo. Zo vind je uitgebreide collecties met kleding voor schaatsers, langlaufers, crosscountry skiërs en snowboarders bij dit sportmerk. Ben jij gek op de bergen en sneeuw? Stel dan een nieuwe outfit samen en geniet van de vele technische hoogstandjes van dit vooraanstaande label. Skibroeken, ski-jassen, ondershirts, tights, fleecetuien, donsjacks, mutsen, handschoenen, je vindt alles voor een op en top gestijlde wintersportoutfit!

Sprint en scoor in stijl

Ook hardlopers en fitgirls kunnen hun hart ophalen bij Odlo. Van hardlooptights tot sportbh’s en sportondergoed, je kunt je hele sportoutfit hier samen stellen! Je sport om je lekker in je vel te voelen en natuurlijk om aan je uiterlijk te werken. Met de sportkleding van dit label zet je jouw afgetrainde lichaam nog eens extra in de kijker! Geniet van je wekelijkse sportmomentje en steel de show met je fashion sense in de sportschool!