accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Nike Huarache

De sneaker van de toekomst Een schoen from 'outta space'! Futuristisch, buitenaards en gewoonweg supercool. De Nike Huarache is gelaunched en is here to stay. De naam is wellicht wat moeilijk uit spreken (~hoea-r·a-tsji), maar de sneaker zelf is van alle gemakken voorzien. Niet alleen wij, maar ook fashionblogger Lise is van mening dat dit Nike-model sky-high gaat!
Lees hier hoe de eigenaresse van fashionblog 'What I see', deze sneaker -juistja- ziet.

Nike Huarache

36 artikelen
36 artikelen

NIKE HUARACHE: BLOGGER INTERVIEW

Lise van 'What I See' (BE) vertelt over haar band met dit iconische sneakermodel

Futuristisch, robotachtig en comfortabel
street mode
Lori Vandyck

Lise, wanneer ontdekte jij dit Huarache-model en wat betekenen deze Nikies voor jou?
Surfend over het web, spotte ik op de blog van een van mijn grootste inspiratiebronnen, het originele witte paar Huaraches. Te gek! Toen ik zelf wat research ging doen naar de rest van de modellen kwam ik het ultieme paar tegen: de grijze Nike Air Huarache Run Ultra. "Die zijn voor mij!". Ik koos de sneakers met mijn trip naar New York City - mijn alltime favorite city - in het achterhoofd. Wanneer je een stad zoals deze bezoekt, zijn goede schoenen zeker een must. En dat is ook zeker gebleken- het is net alsof je op wolkjes loopt! Wat hebben mijn Huaraches en ik een fijne tijd gehad daar.

Ah! Ze zijn dus uitermate comfortabel, wat vind je nog meer zo tof aan deze sneakers?
Het leuke aan dit model vind ik de iets dunnere zool. De originele Huaraches zijn iets te bombastisch naar mijn smaak. Met dit nieuwe en ‘aangepaste’ model brengt Nike een nieuwe sneaker op de markt gewoonweg perfect is! Ik ben ook meteen voor de kleur gevallen. Deze lichtgrijze tint is makkelijk te combineren met alles uit mijn garderobe! Van een zwarte skinny tot donker- en lichtblauwe jeans. Het grote Nike logo op de hiel maakt het helemaal af.

Wat denk jij: heeft deze sneaker potentie om uit te groeien tot een iconisch model?
De sneakers hebben iets futuristisch, bijna robotachtig. Dat valt meteen op, maakt ze origineel en dat is ook waarom ik gek ben op dit model. Ik denk zeker dat de Huarache potentieel heeft om uit te groeien tot een iconisch model. De mix van de orginaliteit en het comfort van deze sneaker is wat ze onderscheid van de rest en ze tot blijvertjes maakt. Ik bedoel: Je hoeft de veters amper open te doen om de schoenen aan en uit te doen. Daarnaast wegen de schoenen praktisch niets: perfect dus!

Hoe draag jij deze sneakers en hoe combineer je ze met de rest van jouw kleding?
Ik combineer deze sneakers op twee manieren: met een skinny jeans en een leuke top. Sneakers + skinny jeans are always a winner! Zoals ik al zei, kan je dit model echt met alles qua kleur combineren. Deze Huaraches Air Run Ultra maken jouw outfit helemaal af. Wat ik ook superleuk vind, is om sneakers te combineren met een jurk of rokje. Zo creëer je een sportieve maar toch ook vrouwelijke look.

Meer over: Nike Huarache


De ietwat hogere zool, het futuristische design en de stevigheid: de ultieme kenmerken van de Nike Huarache. Het goed doordachte ontwerp van de sneaker zorgt ervoor dat er voldoende demping is en de gewrichten niet overbelast worden. Daarnaast wordt ook de wreef volledig ondersteund. Hierdoor kun je urenlang rondlopen, zonder risico op blaren of andere ongemakken. Maar deze innovatieve technieken zijn niet het enige wat de Nike Huarache zo populair maakt. De designers van dit gerenommeerde sportmerk weten maar al te goed dat het oog ook wat wil. Kleur, een strak design en een eigentijds model maken hier alvast deel van uit.

Voor dames zijn er zachte, feminiene kleuren die je vrouwelijkheid benadrukken. Voor de heren zijn er stoere, ingetogen exemplaren die je zelfvertrouwen een boost geven. Daarnaast vind je in de Nike-collectie ook vrolijke, opvallende sneakers waarbij kleur niet geschuwd wordt. Ideaal wanneer je wat extravagante accenten wil toevoegen aan je outfit.