Filter1

Natural World
Catalogus

41 items weergegeven

Natural World combineert een Spaanse sfeer van vrijheid met duurzame materialen. In een eigen revolutionair ecosysteem worden de schoenen gemaakt, in een combinatie van ambacht en technologie, zonder schadelijke stoffen. Het merk heeft alles van de grond af zelf ontwikkeld. De gevulkaniseerde zolen zijn flexibel en superslijtvast, de suède en textiele bovenkanten ademen voor frisse voeten.

Natural World voor schoenen met een natuurlijke nonchalance

Er zijn weinig schoenen die zo’n ultiem zomergevoel uitstralen als de espadrilles. De traditionele touwzool heeft trouw aan de trends iets aan hoogte gewonnen. Het bovenwerk heeft een mooie vintage feel met fijngeweven stoffen in vervaagde tinten. Draag ze onder je jeans, shorts of bij je maxi-jurk. Net als de platte gympen zijn ze er ook in een grappige veterloze look. De elegante casual suède enkellaarzen vallen op de sneakerzool en ronde neus, en zijn makkelijk te combineren.

Ecoschoenen met een kleurrijk karakter

De instappers doen denken aan de oldskool gymschoenen voor kinderen. Deze nostalgische en beetje naïeve look werkt goed onder tuinbroeken met opgerolde pijpen en simpele katoenen jurken. Er zijn van die dagen waarop je denkt, waarom heb ik mijn hakken aan gedaan. Dan ben je blij dat je een paar simpele instappers in je tas hebt gestopt. Alle schoenen worden met respect voor mens en milieu gemaakt. Ook dat geeft een ontspannen gevoel.