TOOTHPASTE IN A JAR - Tandverzorging

TOOTHPASTE IN A JAR - Tandverzorging

€ 14,95inclusief btw
65 ml (€ 23,00 / 100 ml)
1-4 werkdagen
Standaard levering

Over het product
De natuurlijke tandpasta In A Jar van My White Secret Premium tandpasta in een glazen pot is zonder plastic, zonder afval en bevat een gratis bamboe spatel om het water uit de tandpasta te houden en deze zo droog te houden.
Aanbevolen gebruikswijze
Neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt uit een potje met de bamboe spatel. Borstel gedurende 2 minuten en spoel goed af. In combinatie met de tandwitmaker-strip met actieve kool voor een optimaal resultaat.
Alles over dit product
Waarschuwingen: Buiten het bereik van kinderen onder 12 jaar houden. Vermijd contact met de ogen, in geval van contact onmiddellijk uitspoelen met water. Controleer bekende allergieën voor ingrediënten. In geval van irritatie, stop de behandeling en raadpleeg je tandarts.
Volume: 65 ml
Artikelnummer: MYE31G009-S11

Alle ingrediënten
Ingrediënten: Calcium Carbonate Powder, Mineral Active None, Caprylic\Capric, Triglycerides, Plant Active , Xylitol Natural Sweetener, Kaolin Clay Polishing, Cocos Nucifera, Oil, Plant Active, Butyrospermum, Parkii, Plant Active, Sodium Lauryl, Sulfoacetate (powder) SLSA, Natural Foaming, Mentha Piperita
My White Secret
reviews
3.8/5
5
4
3
2
1

Meer schoonheidsproducten
Wat vind je hiervan?

Ga verder in de carouselGa terug in de carousel

Wat vind je hiervan?
Perfect hierbij

Ga verder in de carouselGa terug in de carousel

Wat dacht je van 10% korting* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.