Maat
Merk
Prijs
Kleur
Hakvorm
Print
895 artikelen
Sorteren op:

Muiltjes

Wat zijn muiltjes?Muiltjes zijn meer dan enkel de schoenen van Assepoester. Deze schoenen hebben een hoge hak en een open hiel. Ze worden meestal op een broek gedragen.

Wie aan muiltjes denkt ziet vast de romantische scène van Assepoester en het glazen muiltje voor zich. Nu is een exemplaar van glas niet zo geschikt voor de hedendaagse vrouw, maar gelukkig hebben we bij Zalando meer dan genoeg muiltjes in andere materialen.

Een modern sprookje

Wie had er vroeger geen prinsessenjurk met plastic muiltjes? Wilde we niet stiekem allemaal Assepoester zijn en trouwen met een prins? De kans dat je prins William tegen het lijf loopt is vrij klein, maar met het perfecte muiltje aan onze voeten hebben we helemaal geen prins nodig om ons prinses te voelen.

Wie het muiltje past

Zoals we al eerder zeiden: bij Zalando verkopen we geen glazen muiltjes, maar wel ontzettend veel andere exemplaren die veel beter passen bij de moderne vrouw. Kies voor een suède muiltje met een ferme hak of ga voor een metallic exemplaar met een bescheiden hakhoogte. Welk muiltje je ook draagt, je doet ze binnen een tel weer aan en uit. En dat is wel zo makkelijk voor de powervrouw die vaak drukker dan druk is. Of je nu voor comfortabel of sexy gaat, een muiltje komt het beste tot zijn recht met een blote kuit. Kies voor een broek die iets hoger valt of een nauwsluitende kokerrok en die prins komt vanzelf naar je toe.

Relevante pagina's