Filter1

MUD Jeans
Catalogus

31 items weergegeven

Spijkerbroekperfectie in je garderobe met MUD Jeans

Een perfecte spijkerbroek is dé must-have in iedere garderobe. Met deze belangrijke basic kun je namelijk elke outfit stylen. In de collectie van MUD Jeans bij Zalando vind je de broek die je lichaam complimenteert als nooit tevoren. En dat voelt goed! Zonder poespas, maar opvallend. Stoer, maar ook stijlvol. Tijdloos, en dus iconisch. MUD Jeans weet het beste van de modewereld samen te brengen. En dat wil je aan je benen hebben! Liefst elke dag opnieuw. Of je nu gaat voor een skinny jeans of juist een flared broek, de fit is altijd perfect. Een waar compliment aan jouw lichaam. En zo straal je, elke keer dat je de jeans aantrekt.

Kwalitatieve broeken die je hart veroveren

Je kiest met MUD Jeans niet alleen voor stijl, maar ook voor kwaliteit. Zo ben je er zeker van dat je spijkerbroek lang aan je zijde blijft. En dat is maar goed ook, want deze nieuwe favo spijkerbroek wil je nooit meer kwijt! Kwalitatief en stevig katoen vormt de basis voor jouw jeans. Strak voor die stralende pasvorm, zonder je te belemmeren in je bewegingsvrijheid. Ook hier kies je voor die ideale balans. Katoen van een hoogwaardige kwaliteit blijft mooi. Ook na veel draag- en wasbeurten. En zo weten de designs van MUD Jeans je hart te veroveren, als de ultieme best friend in je garderobe.

Duurzaamheid staat voorop bij dit vooruitstrevende label

MUD Jeans hecht belang aan duurzaam produceren. Een circulaire productie staat voorop, om het ontwerpproces zo duurzaam mogelijk in te richten. Zo wordt gerecycled katoen van oude jeans gebruikt om nieuwe designs te maken. MUD Jeans ondersteunt de recyclefabriek Recovertex. In samenwerking met deze fabriek worden spijkerbroeken gered van de afvalberg, door ze te recyclen en nieuw leven te geven. Het label heeft giftige chemicaliën geëlimineerd in het productieproces. Er wordt hernieuwbare energie ingezet in de fabrieken, om uitstoot te compenseren en het label CO2-neutraal te houden. En met innovatieve waterrecyclinginstallaties bespaart het merk ruim vijfduizend liter water voor de productie van één spijkerbroek in vergelijking met de industrienorm. Met MUD Jeans in je kast maak je een verantwoorde keuze.