Filter1

Mont Blanc
Catalogus

42 items weergegeven

 Jouw stijl + het vakmanschap van Montblanc = de perfecte zonnebril

De wereldberoemde pennen ken je vast al, maar wist je dat Montblanc ook een heel scala aan accessoires voor mannen maakt? Manchetknopen en horloges bijvoorbeeld, en sinds een paar jaar ook zonnebrillen.

Gun jezelf een Montblanc-zonnebril voor een extra dosis zelfvertrouwen

De iconische ster die je terugziet op ieder Montblanc-product staat voor de hoogste kwaliteit en het beste Europese vakmanschap. Hij verwijst naar de hoogste piek van de alpen: de Mont Blanc.

De zonnebrillen worden dan ook met hetzelfde perfectionisme ontworpen en gemaakt als alle andere producten. Een zonnebril tilt je uitstraling naar een hoger niveau, en geef je een flinke dosis zelfvertrouwen. Van belang is dat je een zonnebril kiest die bij jou past. Ga je voor een retro look, of juist een stoer montuur?

 Maak jouw persoonlijke stijl af met de veelzijdige pilotenbril

Dit type bril is oorspronkelijk ontworpen in de jaren 30 om de ogen van piloten te beschermen tegen de zon, zonder hun zicht te beperken. Handig, toch? 

Zo'n aviator-bril is te combineren met elke outfit die je maar kunt bedenken: van strak pak tot casual jeans, van zwembroek tot ski-outfit.

Ontdek alle mogelijke varianten van de pilotenbril, en kies er een die bij jouw persoonlijke stijl past. Want dat is waar het Montblanc om gaat: het combineren van hun persoonlijkheid met die van jou.

Waan je in Hollywood met de stijlvolle Wayfarer

Klaar om door het leven te gaan als filmster? De Wayfarer-zonnebril is een iconisch model met serieuze retro-allure. Waan je op een Hollywood-set met deze echte cult-bril die in veel films is gedragen.

Ga je voor een stoere look? Draag 'm in combinatie met een casual outfit. Liever een uniek effect? Wees dan avontuurlijk, en combineer hem met een keurig pak.

Zie het leven door een roze bril

Durf buiten de gebaande paden te denken en kies voor gekleurde glazen. Ga voor opvallende kleuren als blauw of groen voor wat extra attitude.

Alle zonnebrillen van Montblanc worden geleverd in een hard etui en zijn voorzien van een UV-filter. 

Misschien sta je er niet zo bij stil, maar de maat van je zonnebril is belangrijk om er optimaal van te kunnen genieten. Weet je bijvoorbeeld jouw perfecte lensbreedte, of caliber, dan ben je al een heel eind. Heb je jouw ideale maat te pakken? Dan zijn jij en je Montblanc al snel onafscheidelijk.