MKBM

Bewust leven, gezond eten en flink trainen in de sportschool: de fitnesstrend is niet alleen goed voor je looks, maar ook voor je zelfvertrouwen! De collectie MKBM – wat staat voor My Killer Body Motivation - onderstreept dit gevoel nog eens even extra. Fitgirl en inspirator Fajah Lourens ontwierp hippe sportkleding die jouw lichaam en prestaties in de spotlights zet!

Haal het beste uit jezelf met MKBM

Sta jij het liefste meerdere keren per week in de sportschool om te werken aan je looks en zelfvertrouwen? De sportkleding van MKBM zorgt net even voor dat extra duwtje in je rug, om nog meer uit je workout te halen. Wedden dat je spontaan verliefd wordt op de strak gestijlde looks en comfortabele fits. Neutrale kleuren als zwart, wit en legergroen staan centraal, voor een stijlvolle en stoere look.

Show jouw killer body!

Je traint hard en dit laat je natuurlijk ook graag zien! De collectie van dit label bestaat uit strakke tights, mooie sportbeha’s, comfy sweaters en luchtige shorts. Of je nou gaat hardlopen, gewichtheffen of een pilatesles op de planning hebt staan, met deze outfits zijn je looks altijd on point! De mooie pasvormen accenturen je afgetrainde looks en de supercomfortabele en kwalitatieve materialen zorgen voor ultiem draagplezier.