Filter1

MJUS
Catalogus

64 items weergegeven

Mjus

Meer merken eren de Italiaanse reputatie als meester in het maken van de mooiste schoenen, maar Mjus onderscheidt zich simpelweg meteen met stijl. Nu is smaak niet universeel, maar over kwaliteit valt hier niet te twisten. Die is simpelweg uitmuntend. Stoer kan chique zijn, strak en modern is tijdloos elegant en een twist in design houdt alles scherp.

De rauwe elegantie van meesterlijk leer in topvorm: Mjus schoendesign

Houd de broekspijpen hoog en de roklengte in de gaten, want de schoenen en laarzen komen vol in het zicht het best tot hun recht. En zet het vergrootglas er maar even op, want de details zijn de moeite waard van dichtbij te bekijken. Veterboots worden versierd met geborduurde rozen. Studs lijken op prikkeldraad. Leer zit ingenieus in een perfecte plooi om een bikerboot gevouwen. Je jeans of blousejurk hoeft niks meer te doen, je schoenen dragen je look met liefde.

De kracht van kwaliteit in de top van de trends voor uitzonderlijke schoenen

Goed gelooid schaapsleer is een zeldzame zachte luxe, die hier gevierd wordt in de mooiste schoenen. Strak in structuur, sterk in steun, en soepel voor comfort en pasvorm is dit materiaal een cadeautje. Enkellaarzen met gespen, puntneuzen van suède in diep verzadigde kleuren gaan onder leggings, skinny fit jeans of een korte eenvoudige jurk. De nieuwe bikerboots vragen om een nieuwe jas, waardoor alles in je kast weer nieuw lijkt.