Mismo

Mismo reist met je mee en houdt in stijl je persoonlijke en belangrijke spullen veilig en in het gareel. Portemonnees, rug- en reistassen bieden veelzijdigheid met simpliciteit. Mismo staat voor no-nonsense en duurzaam ontwerp, uitgevoerd in hoogwaardige materialen volgens ambachtelijke waarden.

Mismo, de ultieme reisgenoot voor de moderne globetrotter

Vorm volgt functie, of andersom. Dit Deense merk lost met prachtige tassen dit eeuwige designdilemma vakkundig op door esthetiek en pragmatiek elkaar op gelijke voet te laten volgen. Dit is geraffineerde luxe, nonchalant, modern en chique, zonder overtollige of overdaad. Mismo valt op door minimalisme in sobere en strakke lijnen en kiest voor materialen met een aaibare kwaliteit, met leer in de hoofdrol.

Neem alles mee met Mismo tassen

Mismo weekentassen met elegante ronde vormen van sterk polyester en gevoerd met zacht katoen, vouwen moeiteloos open. Dit maakt in- en uitpakken zo makkelijk. De dubbelgestikte leren banden maken het stijlvolle en slijtvaste draagcomfort compleet. Niets leidt er vanaf in zwart of marineblauw. Wordt er een print gebruikt dan voegt deze ook iets toe in perfect ingeweven patronen. Mismo rugtassen zijn ideaal voor het dynamische bestaan, of je de route nu op de fiets of in de bus of trein aflegt. Je houdt je handen vrij en je spullen stijlvol op zijn plek. Mismo past zowel in een casual chique als geklede garderobe, en gaat prima samen met design denim, pantalon of pak.