Catalogus

Populaire filters

Max Azria

Max Azria, de Tunesische mode-ontwerper die de modewereld voorziet van extra flair en finesse, door de Parijse uitspraak ‘bon chic bon genre’, een goede stijl met de juiste houding, tot zijn levensmotto en missie te maken. Voor een flinke dosis rode-loper-glamour aan je dagelijkse bestaan, ga je naar Max Azria.

LA glamour met de magic touch van Max Azria

Max Azria bestiert vanuit Los Angeles als een ware koning Midas al bijna dertig jaar zijn mode-imperium, en is nog altijd zijn magic touch niet verloren. Voor de constructie van de kleding lijkt de kunst te zijn afgekeken bij de couturecollega’s. Strategische gesneden panelen in contrasterende, fijnmazige stoffen, geven een uitgesproken eigen dimensie aan strakke jurken die perfect zitten. Asymmetrische lijnen en brede ruches aan jurken vallen vloeiend langs je lichaam. Glamourinvloeden krijgen een punk randje, voor rijke en ruigere contrasten in imitatieleren jurken, pythonprint clutch tassen, en goudkleurige sierraden.

Max Azria voor de volmaakte vrouwelijkheid met een scherp randje

Zachte zwoele zomerjurken, tricot tops met complexe kantpatronen tot een bessenrode galajurk, Max Azria bekoort en betovert met ultravrouwelijke mode. Zelfs een op het eerste gezicht bedrieglijk eenvoudige blousejurk blijkt op ingenieuze wijze in elkaar gezet. Deze kleding vraagt om schoenen van een gelijk kaliber, dus kies je designpumps of sandalen met hoge hakken met zorg. De collectie is niet alleen bedoeld voor de magische momenten van bruiloften en balzalen. Ook voor een verfijnde casual chique garderobe vind je heer heerlijke tops en T-shirts, perfect authentieke hagelwitte overhemden, sexy minirokken en prachtige pantalons. Haal het maximale uit je stijl met Max Azria.