Filter1

27 items weergegeven

Master of Arts

Nooit te jong of te oud voor Disney met de meesterlijke sneakers van Masters of Arts. Italiaanse traditie in lederwaren en Amerikaanse iconische figuren troffen elkaar in Florence in 2013. En de rest is geschiedenis.

Uitzonderlijke ambacht met innovatief ontwerp bij Master of Arts sneakers

Masters of Artsheeft oog voor detail. Dit uit zich in de veelzijdige variaties in prints en modellen. Menig paar heeft twee verschillende prints. Zo vind je Minnie links en Mickey rechts of Donald Duck naast een vette applicatie. Draag Masters of Artsrelaxte instappers onder een casual broek. Match lage sneakers met een fijne jeans, iets opgerold. Geef er een ruiger randje aan en draag bijvoorbeeld een leren jas om je outfit af te maken. De klassieke sneakers zijn zacht gevoerd en lopen licht en lekker en voldoen aan alle eisen die je aan een paar designsneakers stelt. De uitgebreide Disney variatie wordt aangevuld met vrolijke vlinders en insectenprints.

De onweerstaanbare charme van Disney figuren en Italiaanse klasse

Masters of Arts gebruikt de meest geavanceerde printtechnieken en de fijnste kwaliteit materialen. Alles om Mickey en zijn vriendjes om te turnen tot supercomfortabele en stijlvolle leren sneakers waar je blij van wordt. De verwerking van Disney figuren, op een kunstzinnige en hoogwaardige wijze, doet het erfgoed van deze tekenfilmklassiekers eer aan. Walt Disney zei zelf ooit te hopen dat niemand zou vergeten dat het allemaal ooit begon met een muis. Masters of Artsis het niet vergeten.