Filter1

Marshall
Catalogus

1 items weergegeven

Het begint in de jaren 60, Jim Marshall start met het ontwerpen van versterkers voor muziekinstrumenten die al snel favoriet worden bij wereldberoemde rockbands. Een icoon in de muziekapparatuur was geboren. De kwaliteit is nog altijd even onovertroffen en zorgt nog steeds voor het grote succes. De retro looks zijn bovendien weer helemaal hip en happening waardoor de versterkers en koptelefoons populairder zijn dan ooit!

Luister je favoriete muziek met een Marshall koptelefoon

Heldere tonen, een fijne bass, draagcomfort en looks waar je u tegen zegt, dit maakt de koptelefoons van dit merk zo immens populair. De zachte lederen hoofdband en de gewatteerde, vierkanten oorschelpen zitten heerlijk en maken hem zo iconisch. Het mooie gedraaide snoer voegt daar een extra professionele touch aan toe. Dit is meer dan een koptelefoon, het is een accessoire waarmee je elke look kracht bij zet!

Voor de echte muziekliefhebber

Ben je een ware muziekfreak en bespeel je zelf een instrument? De versterkers van dit merk zijn perfect om jouw gitaarrifjes extra krachtig te laten klinken. Wat natuurlijk ook leuk is, de versterker kun je prima als decoratiestuk in de huiskamer zetten wanneer je hem even niet gebruikt. De vintage look is helemaal terug van weggeweest!