Marchesa Notte

Marchesa Notte galajurken en rokken zien er uit alsof de goede fee met twee toverstokken heeft gezwaaid. De hemelse en sprookjesachtige creaties van zwart tot zachtroze en diepdonkerblauw, in deze gracieuze ready-to-wear collectie hebben de allure van couture.

Marchesa Notte voor magische jurken met de allure van couture

De betoverende silhouetten leggen de basis voor het Marchesa Notte beeld. Klokkende asymmetrische vormen doen denken aan bloembladen, enkellange gelaagde rokken met nauwsluitende lijfjes zijn onweerstaanbaar. De fijne tulles zijn verrijkt met gedetailleerd kant, bloemenapplicaties en sierlijk borduurwerk in oosterse prints en een gouden randje. Zwermen vlinders laten je spontaan verliefd worden. De kortere cocktailjurken zijn iets frivoler, maar met dezelfde verfijning. Perfect voor een zomerbruiloft in de tuin of een avond naar de Italiaanse opera.

Van Italiaanse opera tot een zomerbruiloft in de tuin, Marchesa Notte betovert

Marchesa Notte draag je. Je kunt er niet omheen. Het raakt de juiste noten voor elegantie en individualiteit. De etherische inspiratie van ontwerpers Georgina Chapman en Keren Craig vloeit rijkelijk in borduurwerk en versiersels. Hou het qua accessoires ingetogen en richt je op schoenen en een avondtas, zoals een kleine clutch. Dat is voldoende. Of je er nu vintage stijl pumps onder doet, of de nieuwste hoge designhakken, deze charismatische jurken maken een betoverende indruk voor onvergetelijke momenten. En dan te bedenken dat Marchesa Notte eigenlijk het ‘kleine zusje van’ is…