Filter1

Marc O'Polo
Catalogus

3,781 items weergegeven

Marc O'Polo ontstond eind de jaren '60 in Zweden. De naam van het merk werd opgedragen aan Marc O'Polo, de ontdekkingsreiziger. Drie mannen, Rolf Lind, Göte Huss en de Amerikaanse Jerry O'Sheets, wilden mode voor jonge mensen creëren. De oprichters van het merk vonden het gebruik van natuurlijke materialen belangrijk in hun collecties. En dit is nog altijd een belangrijke focus van Marc O'Polo. Dit vind je ook terug in de uitstraling van het merk. Rekeninghoudend met Marco O'Polo, de ontdekkingsreiziger, herken je het avontuurlijke charisma ook steeds terug in de Marc O'Polo collectie. Marc O'Polo staat voor een welbepaalde urban lifestyle. De kledij en accessoires van Marc O'Polo is voor iedereen draagbaar, trendy en toegankelijk.

Marco O'Polo: de natuurlijk materialen zorgen ervoor dat je je op en top jezelf voelt

Marc O'Polo kiest steevast voor kwaliteit en natuurlijke materialen. Tal van kledingsstukken zijn te verkrijgen in katoen, wol, linnen of zijde. Synthetische materialen worden alleen gebruikt als het niet anders kan. Marco O'Polo biedt je naast de succesvolle accessoires en kledingscollectie ook een stijlvolle schoenencollectie. De schoenen zijn te verkrijgen in verschillende modellen zoals sandalen en moccasins. Naast de keuze uit tal van modellen kun je ook kiezen uit heel wat trendy kleuren. Door de natureltinten die worden gebruikt in alle collecties van Marc O'Polo, zijn alle collectiestukken gemakkelijk te combineren met de rest van je outfit. De collectie van Marc O'Polo zorgt er dus voor dat je je op gelijk welk moment goed en op je gemak voelt.

100 dagen gratis retourrecht

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.