Filter1

Makia
Catalogus

66 items weergegeven

Makia, nog zo’n merk uit Scandinavië waar we heel erg blij van worden! Wat is het toch met die mode uit het hoge noorden? Zijn het de cleane designs, de degelijkheid of de coole casual looks? Bij Makia vind je een combinatie van dit alles, echt waar! Dit ready-to-wear label voor heren is afkomstig uit Helsinki en doet de Scandinavische fashion absoluut eer aan!

De eenvoud van Makia

De herenmode van Makia is het toonbeeld van eenvoud en degelijkheid. Saai, denk je? Absoluut niet! De strakke casual looks van dit label moeten het hebben van de details. Minimalistische printjes, mooie pasvormen en een kwaliteit waar je u tegen zegt, dat is Makia. Heren die graag up-to-date gekleed gaan kiezen met gemak voor een outfit van dit merk. De stijl is van nu, maar kan ook zeker nog een aantal jaren mee. Ideaal toch?

Van casual tot casual chic

De collectie van Makia bestaat uit voornamelijk vrijetijdskleding, van casual T-shirts tot blouses met een twist. Ga voor een T-shirt met een black & white print, of een tanktop met een maritiem streepje. De blouses van dit Finse label misstaan niet op kantoor of tijdens een hippe party. Het leven is ongecompliceerd en doelbewust met Makia!