Luisa Cerano creëert vandaag de mode van morgen. Met felle kleuren of zachte tinten geeft het vele stijlen weer. Dit Duitse merk is opgericht in 1998 en maakt zes collecties per jaar waarin de elegante vrouwelijkheid en de sportieve nonchalance worden benadrukt. Het is een label dat verkrijgbaar is in bijna 50 landen, en winkels heeft in onder andere Sjanghai, Beiroet, Dresden en Dallas. De ontwerpers van Luisa Cerano weten intuïtief wat de vrouw van de toekomst wil uitstralen zodat ze ook de look van morgen kan creëren. Vanuit Nürtingen, Duitsland, worden alle ideeën uitgewerkt om tot een klasse te komen die iedere collectie voor verrassingen bezorgt. Luisa Cerano weet wat de vrouw wil dragen om haar individualiteit te benadrukken.

"Zelfverzekerd en mooi in Luisa Cerano"

In alle collecties van Luisa Cerano zie je verschillende kleurpaletten. In stralende patronen en sierlijke motieven zorgt het voor een kleurrijk geheel. De Luisa Cerano jurken zijn door hun getailleerde model een eerbetoon aan het silhouet van de vrouw. Voor iedere gelegenheid hebben de ontwerpers een model gecreëerd. De zakelijke jurken voor op kantoor en de cocktailjurken voor een avond in het theater of bij een groot feest. Of een shirt of top op een elegante pantalon of rok. Je outfit geeft je kracht omdat je weet dat je smaakvol bent gekleed. Luisa Cerano weet hoe het de vrouw van haar beste kant moet laten zien. Het feest is namelijk compleet met de bonte lijnen in opvallende kleuren en op kantoor straalt de vrouw haar vakkundigheid uit. Voor alle modellen geldt namelijk dat het de vrouw zelfvertrouwen geeft. Ze weet dat Luisa Cerano zorgt voor een mooi geheel waardoor ze haar aandacht kan geven aan de mensen om haar heen. De stoffen die men gebruikt, zijn van de hoogste kwaliteit en komen meestal uit Italië. Met materialen als katoen, viscose en polyester weet je ook dat het kleding is met een duurzame kwaliteit. Zo verwezenlijkt Luisa Cerano de idealen van de vrouw die het met haar zelfverzekerdheid heeft gemaakt. Ben je klaar voor morgen, dan ben je klaar voor de collectie van Luisa Cerano.

Kostenloze service

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.