Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Materiaal
Duurzaamheid
Print
51 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Blogger Anouk begon haar eigen succes-love-story toen ze het fashionplatform 'sushisavedme.com' oprichtte. Vanuit haar passie voor mode, journalistiek, lifestyle en beauty schrijft ze inspirerende artikelen en maakt ze vlogs over alles waar ze van houdt. Maar er is more what comes to the eye. Brutaal als wij zijn, vroegen we Anouk het hemd van het lijf. Over lingerie welteverstaan. En welke merk past er nou beter bij een hippe Hollandse chick? Juist: het Nederlandse lingeriemerk LOVEstories. Lees hier de LOVEstory van Anouk.

Interview Sushisavedme.com X LOVEstories

Anouk ♥ LOVEstories

Anouk, eigenaresse van online platform 'Sushi saved me' over haar affectie voor lingerie en het Nederlandse lingeriemerk LOVEstories

Fashion, beauty, lifestyle en events: dat zijn de ingrediënten van het platform ‘Sushi saved me’. Elke maand zorgt eigenaresse Anouk ervoor dat er weer lekkere, hapklare stukjes modenieuws op het menu staan. Elke keer vernieuwend, maar wel gekenmerkt door Anouks uitgesproken smaak. Wat deze blog onderscheid van anderen, is het aparte segment speciaal gewijd aan ‘de man’. Want ook heren zijn fijnproevers in de mode.

Ter afwisseling besloten wij eens niet te vragen naar kleding, maar besloten wij Anouk eens te vragen naar de onderliggende laag. Letterlijk. Lees hier wat Anouk onthult over het geheim wat elke vrouw onder haar kleding draagt: lingerie. Vol passie vertelt zij over haar liefde voor lingeriebrand LOVEstories.

@Anouk sushisavedme.com

Anouks LOVEstory - Het interview

Juli 2016

Hey Anouk! Wij zijn ontzettend benieuwd naar de lovestory tussen jou en het Nederlandse lingeriemerk LOVEstories. Vertel eens! "Ik geloof dat ik LOVEstories ongeveer één jaar geleden leerde kennen. Mijn oog viel meteen op een transparant topje van kant met een blauwe band en ik was meteen verkocht. Als een vrouw in één oogopslag het juiste lingeriesetje vindt is dat toch precies hetzelfde als liefde op het eerste gezicht?! Sindsdien draag ik bijna alleen nog maar setjes met een printje of kant. Ik voel me door mooie lingerie zoveel beter!"

Waarom is LOVEstories in jouw ogen zo uniek? "LOVEstories is een lingeriemerk dat je niet per sé hoeft te verbergen onder de kleding die je draagt. Deze lingerie mag gezien mag worden! De items zijn stoer & sportief maar tegelijkertijd ook sexy & speels. De mooie kleuren en bijzondere materialen maken de items uit hun collectie zo trendy, dat ze gezien MOETEN worden!"

Hoe belangrijk is goede lingerie voor jou? "Heel belangrijk! Ook al ziet de buitenwereld niet wat je onder je outfit draagt, je straalt wel uit wat eronder zit. Wanneer je zelfverzekerd over wilt komen, bijvoorbeeld als je een date hebt of een avondje uit gaat met vriendinnen, kan een mooi setje wonderen doen! Ik denk dat je dat gevoel al heel goed kunt bereiken door het dragen van goede en mooie lingerie."

Waarom verdient elke vrouw een goed lingeriesetje? "Een vrouw verdient een goed lingeriesetje omdat ze een vrouw is, haha. Om je écht vrouwelijk te voelen mag een goed lingeriesetje niet ontbreken in je garderobe."

Hoe kun je lingerie het beste combineren? "Wat je nu heel veel in het straatbeeld ziet zijn transparante tops en blouses. Een mooie bh van LOVEstories is een must bij dit soort items! Wanneer doorschijnende kleding iets teveel van het goede is, kun je een kanten traingle-bh'tje mixen met een mooie, oversizede blouse. Doe net een extra knoopje open zodat je je bh nog net een klein stukje ziet. Doe er een goede jeans onder, een fijne hak erbij en je voelt je stoer maar ook súper sexy. Helemaal top!"

Wat zou je noooooooit aan durven? "Dat antwoord is niet moeilijk, dat zijn sowieso jarretels, haha. Heel veel vrouwen voelen zich er een stuk sexier door maar ik denk dat ik dat gevoel totaal niet ga krijgen als ik jarretels draag. Geef mij maar een mooi setje met een mooie print, dan voel ik me stukken beter."

Welk setje van LOVEstories is jouw favoriet? "Ik ben dol op lingerie met kant én de kleur roze. Deze bh en dit slipje zien er fantastisch uit en bevatten beide elementen die ik geweldig vind. Vaak heb ik het gevoel dat mijn outfit beter klopt als ik er een matching lingeriesetje onder draag, vandaar dat dit mijn favorieten zijn!"

LOVEstories @zalando