Filter1

Lottusse
Catalogus

1 items weergegeven

Lottusse

Met al 140 jaar ervaring is het Spaanse schoenenmerk Lottusse een gevestigde naam in de wereld van de herenschoenen. Lottusse staat internationaal bekend om zijn hoge kwaliteit en vakmanchap. Met meer dan 120 handelingen die met de hand worden uitgevoerd door 60 ambachtslieden kun je deze schoenen rekenen tot de hogere klasse handgemaakte herenschoenen.

Lottusse: het zit ‘m in de details

Elke schoen van Lottusse wordt met de hand geproduceerd en afgewerkt, gedurende maar liefst drie dagen. Elke schoen is dan ook het eindproduct van jarenlange kennis, authentieke vaardigheden en passie voor het product. Met een paar schoenen van Lottusse ben je absoluut zeker van jarenlang draagplezier en eindeloos elegante combinaties.

Pure stijl en elegantie

De herenschoenen van Lottusse staan bekend om hun klassieke karakter en stijl. Toch is dit merk altijd op zoek naar innovaties en verbeteringen. Deze moderne touch zie je terug in materialen, technieken en afwerkingen. Ga voor een paar stijlvolle lederen veterschoenen om jouw zakelijke outfit compleet te maken. Ook modieuze instappers en lage laarzen behoren tot de collectie, voor heren die op zoek zijn naar een elegante en hippe look. Welk paar kies jij?