103 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Lost Ink is niet geschapen met een enkele vrouw in gedachten. Er is meer sprake van sisterhood, of je je stijl uit op een bescheiden manier of juist superexpressief bent. Net zoals een grijze jersey-jurk met een asymmetrische snit in dezelfde kast kan hangen als een spijkerbroek met ruches om een blote knie. Het getuigt van lef en eigenzinnigheid.

Lost Ink is mode met een urban attitude

Mode is boven alles persoonlijk. Ingetogen glamour of een urban vamp, je bent wie je bent, onafhankelijk van wie of wat dan ook. Hier past originele mode bij met unieke items. Lost Ink experimenteert. Joggingjersey wordt gecombineerd met satijn, transparante kant in poederige tinten gaat in lagen over elegante hemdjes. Bustiertops boven chique moderne pantalons met pittige pumps zijn het perfecte alternatief voor een jurk, wanneer het feest begint.

Voorbij de trends voor je eigen stijl met een goed gevoel

Ga je wel voor de jurk, dan is er een nieuwe lieveling. Naast de cocktailjurk of little black dress is er de vintage tea dress. Draag deze verfijnde en zachte jurken, in vloeiende lijnen en bloemenprints, met zilveren sandalen en sokken. Oversized wollen jassen gaan over babydolljurken, gedetailleerde applicaties in pailletten vervangen prints. Strikken maken broekpakken spannender en de gekruiste banden om de hals van klassieke jurken verhogen het sexappeal. Lost Ink´s eigen schoenen volgen de lijn, eigenzinnig en origineel.