56 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Lloyd Arthur Schaper begon met de exclusieve herenceinturen in 1905. Prachtige riemen, soms met bijpassende handschoenen zorgden voor een spraakmakende collectie. Eigenlijk is sinds die tijd het label Lloyd Men's Belts niet meer weg te denken uit het modebeeld. Bij Lloyd Men's Belts zijn ze zich zeer bewust van de laatste trends en dit is ook noodzakelijk, tenslotte wil men ook graag dat de accessoires die men bij de kleding draagt passen in het geheel. De stijl en het gebruik van de materialen van de Lloyd Men's Belts producten lopen synchroon met de laatste trends zonder aan de hoogwaardige kwaliteit in te boeten. Innovatieve ideeën geven de items van Lloyd Men's Belts net even dat extra, waardoor je riem ineens een blikvanger wordt.


"Een fraaie toevoeging"

De ceinturen van Lloyd Men's Belts zijn er in vele variaties. Opvallend, wat minder opvallend of juist zeer neutraal. Voor welke optie je ook kiest, je kunt eigenlijk niet voorbij aan de prachtige ontwerpen. Bij Lloyd Men's Belts is zelfs eenvoud een lust voor het oog. De Lloyd Men's Belts kunnen gebruikt worden voor vele kledingstijlen, of je nu een spijkerbroek draagt of je draagt hem bij je nieuwe designerskostuum. Voor iedere garderobe zijn er modellen die passen in het totaalbeeld. Soms worden accessoires zoals ceinturen enigszins vergeten bij de aankleding, dat is jammer want juist dit soort accessoires maken het totale plaatje af. Een mooie riem van Lloyd Men's Belts kan je outfit net even dat extra cachet geven, waardoor je persoonlijke uitstraling nog meer naar voren komt. Juist de kleine accenten en de fraaie uitvoeringen van de Lloyd Men's Belts maken jouw garderobe compleet.

Kostenloze service

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.