LK Bennet

Het Londense fashionlabel LK Bennet brengt Britse tailoring terug in betaalbare ready-to-wear. Moderne creaties met een exclusieve uitstraling en luxe touch, dat is waar dit merk voor staat. De casual-chic-looks uit de collecties werden al gedragen op de set van bekende series en niemand minder dan leden van het Britse koninklijkhuis. Welke look past het beste bij jou?

LK Bennet is tijdloos en modern tegelijk

De items van LK Bennet hebben één ding gemeen: hun klassieke looks in combinatie met moderne pasvormen. Het merk staat dan ook voor duurzame stijl en zelfvertrouwen. De collecties worden ontworpen voor vrouwen die graag moeiteloos chic en stijlvol door het leven willen gaan. De designs van LK Bennet kenmerken zich door opvallende kleuren, toonaangevende prints en flatterende pasvormen. Dit Britse fashionmerk richt zich op zelfverzekerde vrouwen die stralen!

Van top tot schoen

LK Bennet begon in 1990 met het ontwerpen van damesschoenen. De signature “kitten heel” was één van de handelsmerken. Ook nu zie je de schattige kleine hak nog terug in de collecties. In 1998 voegde het merk exclusieve ready-to-wear toe aan het label en ook dit was een groot succes. Vandaag de dag shop je dus een complete look bij LK Bennet. Vele celebrities gingen je al voor!