Filter1

230 items weergegeven

Liebeskind

Edgy, rauw en stoer is het exclusieve Liebeskind. Dit merk heeft haar roots in Berlijn en deze roots zijn terug te zien in de stoere en minimalistische ontwerpen. Het kleurenpallet van dit Duitse label is eveneens stoer en basic, denk aan grijstinten, nudes en natuurtinten. Qua materialen zien we natuurlijke invloeden en zichtbare structuren zoals bewerkt en generfd leer en grove, stoere breisels.

Stijlvol tot in de details met een jas, portemonnee of tablethoes van Liebeskind

Van origine bekend om haar tassen, maar inmiddels uitgegroeid tot een allround merk. Jassen, tassen, schoenen, tablethoezen maar ook tops en jeans behoren tot de collecties van het edgy Liebeskind. Het ruime aanbod kenmerkt zich door de duurzame en kwalitatieve materialen. Misschien is een item van Liebeskind even een investering, je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat dit item een duurzame investering is voor jouw garderobe. Vanwege het subtiele kleur- en materiaalgebruik kunnen de ontwerpen namelijk seizoen na seizoen opnieuw gecombineerd worden.

Urban meets vintage

Naast de urban vibe van het bruisende Berlijnse leven speelt Liebeskind met vintage invloeden. Denk bijvoorbeeld aan grafische seventies prints en nostalgische kleuren zoals okergeel of bordeauxrood. Hiermee onderscheidt het merk zich van een basic merk, maar creëert het een sterke eigen identiteit. Liebeskind is dan ook geliefd bij hippe vogels die net even op zoek zijn naar dat unieke item dat een (mode)leven lang meegaat, maar dat daarnaast ook helpt om een sterke individualistische stijl neer te zetten.