Le Tanneur

Le Tanneur is één van de bekendste ledermerken van Frankrijk. Met meer dan 100 jaar ervaring kun je met dit merk blind vertrouwen op vakmanschap en authenticiteit. De items van Le Tanneur kenmerken zich door kwaliteit, tijdloze designs en functionaliteit. Een tas van dit merk gaat seizoenen mee en blijft bovendien altijd actueel door zijn klassieke looks.

Kies voor designerskwaliteit met Le Tanneur

De collecties van Le Tanneur bestaan uit lederwaren, als schoudertassen, rugtassen, aktetassen, maar ook portemonnees, paspoorthouders en laptoptassen behoren tot het assortiment. Elk item is afgewerkt met de beste kennis en vakmanschap en dit zie je direct terug in de kwaliteit. De aanschaf van een product van Le Tanneur is hierdoor een echte investering.

Vind jouw it-bag!

De Franse elegantie vind je in elk item van Le Tanneur terug en de tassen vormen dan ook een hoog potentieel voor dé it-bag van jouw tassencollectie. De moderne en toch klassieke uitstraling van de tassen van dit merk zorgen ervoor dat je ze bij elke outfit kunt dragen. Ga voor een fashionista look met een oversized schoudertas een elegant jurkje, of draag een sportieve leren rugtas bij je favoriete jeans en sneakers. Met Le Tanneur neem je al je spullen in stijl mee!