Filter1

91 items weergegeven

L’Autre Chose

L’Autre Chose is een Italiaans schoenenmerk met een Franse naam en een logo geïnspireerd op de Japanse cultuur. Een multicultureel merk dat zich kenmerkt door innovatieve, moderne designersschoenen met een twist. Wil jij opvallen met een paar catchy stappers aan je voeten? L’Autre Chose is altijd nét even anders!

Unieke designs en Italiaans vakmanschap

Elke schoen van L’Autre Chose is uniek in zijn design en materiaalgebruik. Alleen de beste leersoorten zijn goed genoeg voor de designer van dit merk. De collecties bestaan uit essentiële modellen en items die in het oog springen door hun opvallende details. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor hoge knielaarzen van luxe suèdeleer, of voor opengewerkte pumps van gekleurd leer, met pailletten of opvallende gespjes en riempjes. Elk ontwerp wordt gekenmerkt door een verfijnde afwerking en kwaliteit.

Val op met L’Autre Chose!

Naast schoenen maakt L’Autre Chose sinds 2005 ook ready-to-wear met designs die naadloos aansluiten op het unieke karakter van dit merk. In 2014 kwam daarnaast de eerste tassenlijn op de markt en in combinatie met de schoenen en fashionitems kun je nu dus kiezen voor de complete look. Ben je op zoek naar schoenen en kleding die jouw sprankelende persoonlijkheid weerspiegelen? Een ding is zeker, met L’Autre Chose maak je absoluut een fashionstatement!