In de collectie lange sportbroeken voor kinderen vind je absoluut het model sportbroek dat past bij de sport van jouw kids. Of je nou op zoek bent naar een sportbroek voor voetbal, hockey, hardlopen of gewoon een fijne comfortabele broek voor een relaxdagje, je vindt het bij Zalando.

Comfortabele lange sportbroeken voor kinderen

Sporten is gezond en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is dan ook niet zo gek dat zo’n 70% van de Nederlandse kinderen wekelijks sport. Welke sport ze ook beoefenen, een lange sportbroek voor kinderen is onmisbaar. Tijdens de koude dagen van het jaar is een lange trainingsbroek onmisbaar voor het behouden van de lichaamswarmte. Vele blessures kunnen op deze manier al worden tegengegaan, vooral als je kids een buitensport beoefenen!

Van sportveld naar bank

Dat sportbroeken al lang niet meer alleen worden gebruikt om in te sporten is duidelijk. Een lange sportbroek maakt deel uit van vele casual looks van fashionable kids. Leuk om te combineren met een paar sneakers en een fijne hoodie bijvoorbeeld. Of ze nou gaan spelen met vriendjes, een dagje ravotten in de speeltuin of ‘s avonds lekker op de bank hangen, een lange sportbroek is een must!