accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Catalogusvan Studio La Perla

Zie nieuwe items van dit merk in je tijdlijn
+ Opgeslagen! Je krijgt nu nieuwe items van dit merk te zien in je tijdlijn
Merk
m
Kleur
Maat
5 artikelen

Studio La Perla

Lingerie voor elke vrouw

Sexy & stijlvol

Voordat we beginnen: eerst een klein geschiedenislesje. Het begon allemaal in het Italië: Bologna om precies te zijn. Rond het jaartal 1954 zag de Italiaanse ambachtsvrouw Ada Masotti, dat er behoefte was aan een nieuwe koers in lingerie voor de doorsnee vrouw. Naast functioneel, diende ondergoed ook vrouwelijk en een tikkeltje sexy te zijn. Met deze gedachte in haar achterhoofd, richtte mevrouw Masotti een lingerie-atelier op en begon ze het produceren van corsetten voor de doorsnee vrouw. Omdat de lingerie werd verpakt in fluwelen doosjes, leken de stukken net kleine pareltjes. Een prachtig gegeven voor de naam van dit bedrijf.

Net als vroeger staat het merk tegenwoordig ook voor prachtige items van de beste kwaliteit. Sexy, verleidelijk en een tikkeltje ondeugend, maar dan wel met de nodige stijl en klasse. Om dit effect te bekomen, is het belangrijk het juiste slipje met de juiste bh of het juiste topje te combineren. De collectie van La Perla is de ideale basis om mee te starten bij het samenstellen van een lingeriesetje om bij weg te dromen. Kies voor een gewaagde decolleté, een kanten detail, een unieke uitsnijding of een strelende kleurencombinatie. Zorg ervoor dat je slip en bh bij elkaar aansluiten zodat ze een passend geheel vormen. Succes gegarandeerd!

Jammer dat we lingerie onder onze kleding dragen. Dat moeten de designers van La Perla ook gedacht hebben, want de nieuwe inside out collectie is een unieke lijn die zowel binnen- als buitenshuis gedragen kan worden. Zoals je van een lingerielabel kunt verwachten zijn deze stukken verleidelijk, buitengewoon feminien en een beetje ondeugend. Maar wanneer je het lef hebt om ze aan te doen voor een feestje krijg je daar zeker geen spijt van. Laat je overweldigen door complimentjes en geniet volop van je vrouw-zijn.