La Perla

Het is een cliché, maar o zo waar. Wat je onder je kleding draagt straal je uit (zelfvertrouwen is het meest sexy wat er is!) en daar weten ze bij La Perla alles van. Het nostalgische lingeriemerk is niet voor niets vernoemd naar het meest kostbare juweel: de parel. Nu kun je natuurlijk doordenken aan een oester en zo bij hele andere dingen uitkomen, maar je kunt het ook letterlijk bekijken. De parel zit verstopt onder een dikke laag steen en laat zich slechts aan een enkeling zien (the lucky one).

Omdat je het waard bent

Wie zichzelf echt het beste van het beste gunt op het gebied van lingerie komt al snel bij het Italiaanse La Perla uit. De exclusieve lingerie wordt gemaakt van de meest luxe materialen. Wil je jezelf extra verwennen? Of ziet je vriend, man of minnaar je het liefste in La Perla? Dan weet je dat je de juiste te pakken hebt. Wanneer je deze lingerie eenmaal aan hebt gehad wil je niets anders meer. Waarom? Omdat je het waard bent.

Van zoetsappig tot supersensueel

Natuurlijk kun je bij La Perla terecht voor vrij basic lingerie, maar er is zoveel meer. De historie van het merk begon bij het korset en deze zijn tot de dag van vandaag nog altijd in de collectie opgenomen. Van prachtige kanten exemplaren, tot sensuele body’s met baleinen. Bij La Perla is het bijna zonde dat je deze parels van lingerie maar aan zo weinig mensen kunt laten zien.

Je voelt je op en top vrouw in de elegante lingerie van La Perla! Push-up BH's, negligés en body's om het vrouwelijke figuur optimaal mee te accentueren. In lingerie van La Perla voel je je een pareltje. Wil je weten waarom? Lees hier verder!

Studio La Perla

Lingerie voor elke vrouw

Sexy & stijlvol

Voordat we beginnen: eerst een klein geschiedenislesje. Het begon allemaal in het Italië: Bologna om precies te zijn. Rond het jaartal 1954 zag de Italiaanse ambachtsvrouw Ada Masotti, dat er behoefte was aan een nieuwe koers in lingerie voor de doorsnee vrouw. Naast functioneel, diende ondergoed ook vrouwelijk en een tikkeltje sexy te zijn. Met deze gedachte in haar achterhoofd, richtte mevrouw Masotti een lingerie-atelier op en begon ze het produceren van corsetten voor de doorsnee vrouw. Omdat de lingerie werd verpakt in fluwelen doosjes, leken de stukken net kleine pareltjes. Een prachtig gegeven voor de naam van dit bedrijf.

Net als vroeger staat het merk tegenwoordig ook voor prachtige items van de beste kwaliteit. Sexy, verleidelijk en een tikkeltje ondeugend, maar dan wel met de nodige stijl en klasse. Om dit effect te bekomen, is het belangrijk het juiste slipje met de juiste bh of het juiste topje te combineren. De collectie van La Perla is de ideale basis om mee te starten bij het samenstellen van een lingeriesetje om bij weg te dromen. Kies voor een gewaagde decolleté, een kanten detail, een unieke uitsnijding of een strelende kleurencombinatie. Zorg ervoor dat je slip en bh bij elkaar aansluiten zodat ze een passend geheel vormen. Succes gegarandeerd!

Jammer dat we lingerie onder onze kleding dragen. Dat moeten de designers van La Perla ook gedacht hebben, want de nieuwe inside out collectie is een unieke lijn die zowel binnen- als buitenshuis gedragen kan worden. Zoals je van een lingerielabel kunt verwachten zijn deze stukken verleidelijk, buitengewoon feminien en een beetje ondeugend. Maar wanneer je het lef hebt om ze aan te doen voor een feestje krijg je daar zeker geen spijt van. Laat je overweldigen door complimentjes en geniet volop van je vrouw-zijn.