Kleding

Populaire filters
852 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

YAS kleding voor de tofste mode uit Denemarken

YAS is een Deens modemerk en is een afkorting van Your Apparel and Style. Het merk richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van kleding voor de zelfbewuste vrouw met een eigen stijl.

Het Deense modemerk biedt je kleding voor dagelijks draagcomfort en stijl, maar ook voor een statement piece is de kleding van YAS wat je zoekt. Vrouwen die zichzelf durven te zijn, ook wanneer dat afwijkt van de zogenaamde standaard, dat is waar YAS voor staat.

YAS maakt enkel kleding voor vrouwen. Juist door de focus op alleen damesmode weet dit merk exact wat vrouwen belangrijk vinden aan mode en dat zie je terug in het ontwerp en draagcomfort.

Designs geïnspireerd door de trends van het seizoen

YAS kleding is een mix tussen tijdloze kleding en kleding geïnspireerd door de trends van het seizoen. Zo draag je jaar in en jaar uit de kleding van dit merk, zonder dat je uit de toon valt. De kwaliteit van de kleding kan dat dagelijks dragen heel goed aan, waardoor bij het opvolgen van de wasinstructies de kleding wasbeurt na wasbeurt mooi blijft.

Of je nu een outfit voor je vrije tijd zoekt of op wil vallen tijdens een feest in de avond, YAS heeft het allemaal. Subtiele schnitts, opvallende en sexy looks, maar ook rustige prints en zachte kleuren vind je in de YAS collectie.

YAS heeft een bijzonder ruime collectie aan jurken. Broeken, tops, shorts, truien en shirts van Yas maken jouw kledij voor ieder seizoen compleet.

YAS kleding heeft oog voor duurzaamheid

Het Deense modemerk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij YAS mode met het duurzaamheidslabel is er bij de productie voor minimaal 50% aan gerecycleerde materialen gebruik gemaakt.

Het streven van het merk is om zo duurzaam mogelijk te produceren. Ze zijn hiermee binnen de collectie al goed op weg.

Naast duurzame materialen maak je ook een keuze uit een selectie materialen zoals chiffon, jersey, denim en kant. Happy shopping!