Heren
Kinderen
Alle

Kleding online kopen van Sonia by Sonia Rykiel

Maat
Merk
Prijs

1 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Sonia is bezeten door breien. Sonia Flis, zoals haar meisjesnaam luidt, is van Joodse afkomst. Ze is geboren in Parijs in 1935. Haar ouders zijn van Oost-Europese afkomst. Na haar huwelijk met Sam Rykiel, van de boetiek Laura in Parijs, leert ze fabrikanten kennen die interesse tonen in haar collectie zelfgebreide kleren. De verkoop van haar eigen kleren begint klein, in het winkeltje van Sam. Maar Sonia Flis is ambitieus. In 1968 opent ze een eigen kledingzaak. Sonia bant bh's en korsetten. Ze maakt enkel kleding die vrouwen comfort en een gevoel van vrijheid bijbrengt. Vrouwen moeten zich letterlijk uit dat keurslijf wringen. Audrey Hepburn, één van haar vaste klanten, is weg van haar collectie. Sonia werkt vaak met strepen. Smalend wordt wel eens gezegd dat haar kleren te warm gewassen zijn. Maar net dat maakt ze zo uniek! Het contrast tussen de fijne stoffen waarmee ze werkt en het feit dat ze halsstarrig weigert te voldoen aan het verwachtingspatroon, is haar sterkte. Kleding moet er niet voor zorgen dat vrouwen er elegant uitzien. Maar toch zie je er vrouwelijk uit in Sonia by Sonia Rykiel kleding!

Positief opvallen met Sonia by Sonia Rykiel kleding

Sonia by Sonia Rykiel kleding dragen, doe je enkel als je een boodschap wil uitstralen. Sonia's dochter Nathalie nam het roer over van haar moeder. Maar dat heeft het merk enkel een nog hedendaagser tintje gegeven. Zalando koos uit die collecties Sonia by Sonia Rykiel kleding die jou zeker zal aanspreken. Kleding die niet onder één noemer te vatten valt, net als Sonia en Nathalie zelf. Net als jij! Sonia by Sonia Rykiel kleding moet je met trots dragen. Trots dat je een vrouw bent die eigen keuzes maakt, een vrouw die zelf bepaalt waar ze belang aan hecht. Haar dochter weet feilloos accenten te leggen in Sonia by Sonia Rykiel kleding die jongere vrouwen ook weten te bekoren. Kwaliteit en originaliteit weten alle vrouwen te appreciëren! Weg met die voorspelbare of ondraagbare ontwerpen, ga voor een draagbare combinatie van Sonia by Sonia Rykiel kleding. Jonge mode van een oude rot in het vak.

100 dagen gratis retourrecht

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.