Kleding

Populaire filters
1.079 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Dreimaster kleding is outdoor kleding van een gedegen kwaliteit. Dit Duitse kledingmerk wordt geïnspireerd door de zeevaart, waarvan de waterbestendige jassen natuurlijk een heel goed voorbeeld zijn. Wanneer je de collectie van deze Dreimaster kleding nader bestudeert, merk je vanzelf dat je hier te maken krijgt met topkwaliteit kleding, waarbij tijdens het creëren veel belang wordt gehecht aan het draagcomfort. Dreimaster kleding is ontstaan in 2010 in Hamburg en opgezet door drie vrienden die draagbare mode wilden ontwerpen waar een maritieme sfeer van moest uitgaan. De drie masten staan synoniem voor deze drie vrienden die op hun avontuurlijke ontdekkingsreizen indrukken opdoen, welke vervolgens weerspiegeld worden in hun talloze collecties. In deze vintage kleding worden verschillende Noord-Europese stijlen met elkaar verenigd, resulterend in de mooiste creaties. Of je jezelf nu in een grote havenstad begeeft of in de ruige natuur, met de kleding van Dreimaster ben je tegen elke weertype goed bestand. Wie denkt dat het bij Dreimaster kleding alleen draait om een matrozenpakje heeft dit kledingmerk nog niet ontdekt, want juist vanwege de combinatie van praktisch, mooi en comfortabel past deze kleding goed bij zowel casual als overige modieuze stijlen en kun je je in Dreimaster kleding overal vertonen.


"Of je jezelf nu in een grote havenstad begeeft of in de ruige natuur, met de kleding van Dreimaster ben je tegen elke weertype goed bestand."

Als eerbetoon aan de maritieme wereld distingeert de Dreimaster kleding zich door haar perfecte pasvorm. Door het gebruik van oude, traditionele naaitechnieken verwerken zij ingewikkelde details in hun kleding. Met name de manier waarop knopen en ritsen zijn aangebracht is opvallend subtiel. Soms heb je dit in eerste instantie nog niet eens door. De hoge kwaliteit van deze vintage outdoor kleding wordt benadrukt door het gebruik van de allerbeste weerbestendige materialen waarmee wordt gewerkt, zoals de super kwaliteit wol of gewaxt katoen, maar ook met innovatieve technieken, zoals het gebruik van gecoat nylon. Dit alles bij elkaar maakt de Dreimaster kleding onweerstaanbaar aantrekkelijk. Juist wanneer je op zoek bent naar modieuze sports kleding die tegen weer en wind bestand is, kom je bij de collectie van Dreimaster zelden bedrogen uit. Niet voor niets wordt deze typische Dreimaster kleding door liefhebbers van sportieve, outdoor mode vaak als favoriet kledingmerk bestempeld.

Vele voordelen

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Iedereen komt in aanmerking voor ons 100 dagen gratis retourrecht systeem.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.