Kleding

Populaire filters
620 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Dickies kleding

Dickies heeft zijn wortels stevig in de geschiedenis van Amerikaanse werkkleding. Dit kan ook niet anders, sinds het merk in 1922 begon met de productie van slijtvaste en comfortabele overalls voor het Amerikaanse leger. Nog altijd roept Dickies de nostalgie op van de trots en toewijding van de werkende man, die graag zijn handen uit de mouwen steekt.

Dickies kleding: de beste Amerikaanse basics sinds 1922

Klassiekers als geruite flannellen overhemden in houthakkerstijl of het simpele witte mannenhemd maken de Dickies man aantrekkelijk in zijn bescheidenheid en eenvoud. Naast cargo pants en fijne logo T-shirts kun je Dickies liefhebbers vooral herkennen aan de voorliefde voor chino’s. Deze ultieme werkbroek wordt net zo graag gedragen in de werkplaats van de lokale automonteur als in de halfpipe waar de cool kids hun skateboardtrucs oefenen. Draag Dickies chino’s met simpele vintage stijl gympen of juist een paar stevige veterboots.

Voor mannen die verder niks nodig hebben: Dickies kleding

Basiskleuren in de Dickies collectie zijn blauw, grijs, wit en zwart, afgewisseld met rood en ruiten en hier en daar sprekende prints, zoals een Hawaii shirt of camouflage cargo pants. Alle Dickies kleding is uitgevoerd in kwaliteitsmaterialen, voor duurzaam draagcomfort. De shirts met logo patches hebben zich duidelijk laten inspireren door de werkoverhemden van bijvoorbeeld Amerikaanse pompbediendes. In deze casual collectie is er uiteraard ook plek voor comfortabele sweaters en coole shorts, met of zonder keurige vouw. Een andere Amerikaanse favoriet, denim, mag bij Dickies ook niet ontbreken. Ook de bib overall, ofwel tuinbroek, waar het ooit mee begon is in jeansuitvoering nog steeds bij Dickies te vinden. Bomberjacks and parka’s met dezelfde no-nonsense benadering, maken de Dickies collectie compleet.