Filter1

Craghoppers
Kleding online kopen

1 items weergegeven

Extreme condities vragen om extreme technologiën, zo begon men met het ontwerpen van Craghoppers kleding. In 1965 werden de oprichters uitgedaagd voor het beklimmen van de Mount Everest. Kleding is hierbij van groot belang, dus gingen ze deze zelf ontwerpen en testen voor deze zware en vooral koude tocht. De top is bereikt, een nieuw Brits label voor het buitenleven is gelanceerd en heeft zich gevestigd in Manchester. Door technologieën te ontwikkelen en kleding eerst zelf in de meest extreme omstandigheden te testen wist men zeker dat Craghoppers kleding op de markt gebracht kon worden. Zo heeft het een betrouwbare kledinglijn ontwikkeld waarin het beschermen van het lichaam de hoogste prioriteit heeft. Craghoppers heeft in 1999 de zogenaamde AquaDry kleding ter bescherming tegen de ergste regenbuien en SolarDry met een bescherming tegen de UV-stralen. En in 2010 heeft Craghoppers kleding gelanceerd met een permanente bescherming tegen muggen, de NosiLife kleding. De ontwerpers hebben nog steeds een passie voor het reizen en zullen altijd blijven zoeken naar verbetering om het lichaam te beschermen tegen zon, regen,kou en muggen.

Je verzet bergen met Craghoppers kleding

Craghoppers heeft een collectie voor dames, heren en kinderen. Het hele gezin kan naar buiten en wordt beschermd tegen weer en wind. Craghoppers shirts hebben een verkoelende mesh insert op de nek en rug en ventilatie-openingen op de schouders. De stof is ademend waardoor het verfrissing geeft in de warme zon. De broeken die in de collectie Craghoppers kleding zijn voor de koude bergen gevoerd en hebben extra zakken met ritssluiting. Zo kunnen er allerlei accessoires die nodig zijn voor de wandeling meegenomen worden. En voor een tocht in de jungle zijn er shorts met een volumeregelaar in de broekband! Muggen blijven weg en je kunt rustig je avontuur tegemoet treden. De ontwerpers van Craghoppers kleding hebben deze NosiLife techniek zelfs toegepast in moderne jurken voor een avond op het terras. Kijk in onze online shop en bescherm je lichaam tijdens je grootste uitdagingen in extreme omstandigheden met Craghoppers kleding. Alles is door de ontwerpers zelf getest dus je weet zeker dat je veilig en beschermd het avontuur tegemoet kan treden.

Veilig betalen

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38