Kleding online kopen

6 items weergegeven

Het merk Bloch is een merk dat al een behoorlijke tijd meedraait in de top van de modebranche en zich inmiddels kan meten aan grote namen. Het merk Bloch verkoopt haar Bloch kleding in veel winkels verspreidt over Europa. Het merk Bloch heeft dankzij haar sierlijke vormgeving en haar bijzondere kleurencombinaties veel terugkomende klanten gecreëerd en daarnaast een vaste fanbase opgebouwd. Het merk Bloch is altijd geïnteresseerd in de feedback van klanten en fans en deze klanten en fans worden dan ook zo veel mogelijk betrokken bij het ontwerpen en produceren van nieuwe kleding. Deze klantparticipatie wordt gecreëerd door middel van bijvoorbeeld social media waar klanten en fans worden gevraagd om hun mening over de vormgeving en het draagcomfort van de Bloch kleding. Het merk Bloch zorgt op deze manier voor klantenbinding en hoge commitment en dat maakt dit merk anders dan alle anderen met een immense populariteit tot gevolg. De klanten en fans worden eveneens ingeschakeld bij het uitdragen van de visie van het merk Bloch. De visie van het merk Bloch heeft een aantal belangrijke kenmerken. Ten eerste is de goede kwaliteit van de Bloch kleding leidend bij het ontwerpen en de productie. Daarnaast dient er onderzoek gedaan te worden naar het beste comfort door middel van de nieuwste ergonomische toepassingen. Ten derde is vormgeving en kleur een belangrijk onderdeel van het imago van het merk. Feedback van de klant is bij bepaling van de drie bovenstaande steunpilaren een onmisbare component.

"Bloch kleding: stijlvol en smaakvol"

De Bloch kleding is ontworpen met oog voor kwaliteit en dat is terug te zien in de materiaalkeuze. De gebruikte materialen zijn niet alleen zeer geschikt voor de uiterlijke bewerkingen die worden gedaan, maar ook zeer sterk en flexibel waardoor de gebruikte stoffen bestand zijn tegen extreme omstandigheden. De Bloch kleding laat je dus nergens in de kou staan. De gebruikte materialen dragen ook bij aan het draagcomfort van de Bloch kleding. Verder wordt er nog aandacht besteed aan draagcomfort door middel van testpanels en ergonomisch onderzoek. De Bloch kleding is mild van kleur en dat maakt dat de Bloch kleding goed te combineren is.

Geen minimale bestelwaarde

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.