Mode

80 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Op zoek naar de beste wintersportgear? KJUS is het go-to merk wanneer je op wintersport gaat. Waarom? Wij geven je 5 redenen.

1. KJUS = voor echte (berg)toppers

Dat je met KJUS het beste van het beste in je winterchalet haalt, bewijst het brein achter het merk wel: meervoudig Olympisch Ski-kampioen Lasse Kjus. Samen met zijn Zwitsere partner Didi Serena wouden zijn vanuit hun enorme passie voor de wintersport een lijn opzetten met wintersportkleding die je letterlijk naar een hoger level tilt.

2. KJUS = kwailteit & innovatie

Een van de charmes van wintersport in de bergen, is natuurlijk de impostante natuur. Door de overweldige bergtoppen voel je je klein en nietig, maar voelt het extra lekker als je toch zo’n allemachtige berg overwint door op je snowboard of lange latten de piste af te dalen. Om de sneeuw te kunnen overwinnen heb je wel de beste uitrusting nodig. Daarom levert KJUS de beste kwaliteit en blijven de ontwerpers zichzelf elke keer uitdagen om de meest innovatieve technieken te verwerken in hun wintersportkleding.

3. KJUS = voorbereid op alle omstandigheden

Elke wintersporter weet: het weer in de bergen is zo veranderlijk als maar kan. Om voor elke weersomstandigheden voorbereid te zijn, verwerkt KJUS verschillende technieken en materialen in haar producten. Luchtige en ventilerende onderdelen voor de dagen dat het zonnetje fel schijnt en isolerende en verwarmende elementen voor wanneer er onverwachts een sneeuwstorm op komst is.

"KJUS wintersportkleding: innovatieve skikleding

4. KJUS = bedoeld voor jong & oud

Naast ski-jassen, skibroeken en ski-overalls voor volwassen, heeft Kjus ook een rijk assortiment voor kinderen die de sneeuw willen trotseren. KJUS biedt ski-jasen in stoere en opvallende kleuren vanaf maat 116 t/m 176. Daarnaast zijn de skibroeken voorzien van handige bretels zodat er geen sneeuw in je broek kan komen en je broek niet afzakt tijdens de skiles, in de skilift of natuurlijk tijdens de afdaling.

5. KJUS = naast functioneel, ook clean & herkenbaar

Naast de praktische elementen, hebben ze bij KJUS tevens gedacht aan het design en de looks van de wintersportkleding. Geen gekke prints, maar cleane kleuren die voor zichzelf spreken. Met ski-jassen en skibroeken in exotische kleurnamen zoals Cora reef, Pesto, Powder en Atlanta Blue ben je klaar om de natuur te trotseren. Niet alleen opvallend in de witte sneeuw, maar ook nog eens leuk voor tijdens de Après-ski!

Ski-uitrusting

Skikleding

Wintersportmerken