Kinderkleding

Populaire filters
108 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Steiff kinderkleding heeft een rijke historie. Al in 1880 werd dit Duitse kinderkledingmerk opgericht door Margarete Steiff en in 1902 maakte zij ’s werelds eerste teddybeer met beweegbare armen en benen. Dit beertje speelt vandaag de dag nog steeds een prominente rol in de designs van Steiff kinderkleding. Kun jij de schattige kleertjes van dit merk ook niet weerstaan? Shop een outfitje bij Zalando!

Steiff kinderkleding: looks om op te vreten

De kinderkleding van Steiff heeft een uitermate hoog schattigheidsgehalte. Zo vind je bijvoorbeeld snoezige T-shirtjes en truitjes met een streepjesmotief, afgewerkt met het bekende teddybeertje op de borst. Ook de rompertjes voor de allerkleinsten zijn afgewerkt met dit merkicoon. Ben je op zoek naar een stoere touch? Ga dan voor een tuinbroekje van denim of een T-shirt met een piratenbeertje.

De kwaliteit van Steiff kinderkleding

Steiff wil het beste van het beste bieden voor kinderen en dat merk je direct aan de kwaliteit en de duurzaamheid van de kledingstukken. Elk item wordt met de grootste zorg en jarenlange ervaring en kennis ontworpen en geproduceerd. Steiff kinderkleding blinkt dan ook uit in draagbaarheid en een lange levensduur. Hoe vaak je de kledingstukken ook wast, ze blijven als nieuw!