Kinderkleding

Populaire filters
46 items weergegeven

Het Nederlandse modemerk Mexx heeft veel ervaring met het ontwerpen van kinderkleding. Al jaren lopen ze voorop op het gebied van kindermode. Mexx houdt goed rekening met de verschillende leeftijden, interesses en modevoorkeuren van zowel jongens als meisjes. Met Mexx kinderkleding geef jij je kind een unieke, hedendaagse look. Voor de hele kleintjes tot 2 jaar heeft Mexx Kinderkleding met zorg zijn collectie samengesteld. Je kind is immers je trots, dus wil je dat het er goed gekleed uitziet. Voor de jongens kun je kiezen tussen verschillende T-shirts, sweaters en (korte)broeken. Probeer bijvoorbeeld eens de Mexx Multicolor-vesten in combinatie met een effen blauwe spijkerbroek. Voor de meisjes heeft Mexx Kindermode zomerse jurken waar je leuke bijpassende kousjes bij kunt uitzoeken.

Mexx kinderkleding, van jong tot oud op Zalando.nl

Mexx Kinderkleding heeft ook voor kinderen tussen de 2 en 9 jaar een breed en kleurrijk assortiment ontworpen. Jongens kunnen kiezen voor een stoere look: blauwe jeans met daarboven een vest of trui met capuchon. Maar misschien komt je zoon liever netter gekleed voor de dag? Dan is een geblokt overhemd met pantalon zeker iets voor hem. In de vrolijke en zomerse jurken van Mexx kinderkleding voelt je dochter zich al snel een jongedame. De mooie blouses en tunieken staan zeker goed in combinatie met een spijkerbroek of een pantalon. Maar om lekker (buiten) te spelen is een T-shirt met short of legging natuurlijk ideaal voor zowel kind als ouder. Mexx heeft voor tieners tot 16 jaar allerlei blouses, jeans en vesten. Maar om op school goed voor de dag te komen moet het hele plaatje kloppen. Schoenen, broek en jas moeten daarom goed matchen. Op Zalando.nl kun je daarom een leuke combinatie samenstellen.Het Nederlandse modemerk Mexx heeft veel ervaring met het ontwerpen van kinderkleding. Al jaren lopen ze voorop op het gebied van kindermode. Mexx houdt goed rekening met de verschillende leeftijden, interesses en modevoorkeuren van zowel jongens als meisjes. Met Mexx kinderkleding geef jij je kind een unieke, hedendaagse look. Voor de hele kleintjes tot 2 jaar heeft Mexx Kinderkleding met zorg zijn collectie samengesteld. Je kind is immers je trots, dus wil je dat het er goed gekleed uitziet. Voor de jongens kun je kiezen tussen verschillende T-shirts, sweaters en (korte)broeken. Probeer bijvoorbeeld eens de Mexx Multicolor-vesten in combinatie met een effen blauwe spijkerbroek. Voor de meisjes heeft Mexx Kindermode zomerse jurken waar je leuke bijpassende kousjes bij kunt uitzoeken.

Mexx kinderkleding, van jong tot oud op Zalando.nl

Mexx Kinderkleding heeft ook voor kinderen tussen de 2 en 9 jaar een breed en kleurrijk assortiment ontworpen. Jongens kunnen kiezen voor een stoere look: blauwe jeans met daarboven een vest of trui met capuchon. Maar misschien komt je zoon liever netter gekleed voor de dag? Dan is een geblokt overhemd met pantalon zeker iets voor hem. In de vrolijke en zomerse jurken van Mexx kinderkleding voelt je dochter zich al snel een jongedame. De mooie blouses en tunieken staan zeker goed in combinatie met een spijkerbroek of een pantalon. Maar om lekker (buiten) te spelen is een T-shirt met short of legging natuurlijk ideaal voor zowel kind als ouder. Mexx heeft voor tieners tot 16 jaar allerlei blouses, jeans en vesten. Maar om op school goed voor de dag te komen moet het hele plaatje kloppen. Schoenen, broek en jas moeten daarom goed matchen. Op Zalando.nl kun je daarom een leuke combinatie samenstellen.