Mode

Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Korting
Materiaal
Collectie
162 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Er zijn niet zo heel veel merken die meegaan met de laatste trends en tegelijkertijd hun eigen visie op de wereld hebben. Keddo is wel zo'n merk dat met een frisse en open blik de wereld volgt en dikwijls zelf het voortouw neemt om een bepaalde richting in te slaan. Keddo heeft een aparte manier van denken en dat komt tot uiting in de collecties die het elk jaar weer tevoorschijn tovert. De design teams zijn op straat op zoek naar de nieuwste trends en gieten die daarna in een modern 'schoentje'. Keddo houdt van de straat en dat rauwe straatgevoel wordt gecombineerd met de beste ideeën van de ontwerpers. Het is daarom niet moeilijk om te begrijpen dat Keddo vaak als eerste met de beste creaties komt. Een grote hoeveelheid jeugd- en stadsculturen worden samengevoegd met maar één doel voor ogen: jou zo tevreden mogelijk maken na aankoop van een paar Keddo schoenen. Of je nou klassieke ballerina's wilt, klassieke laarsjes of gewoon voor de stevige snowboots gaat: Keddo heeft het beste met jou voor. Kies een vrolijk gekleurde regenlaars uit en weet zeker dat je in de stadse jungle hip overleeft.

Keddo: stadse schoonheid

Keddo is anders en daar schaamt het merk zich niet voor. De filosofie van het bedrijf sluit perfect aan bij de eenentwintigste eeuw. Het is een dynamisch merk voor mannen en vrouwen met een eigen karakter. Vrouwen met Keddo booties zijn niet bang om zichzelf te laten horen als iets ze niet zint. Het van oorsprong Britse merk staat voor mannen en vrouwen met pit en passie in het leven. In alle kleuren en maten is het schoeisel verkrijgbaar, vaak met een urban tintje om je anders te maken dan al die andere mensen met dezelfde doorsnee schoenen. Daar is helemaal niets mis mee, maar Keddo doet het anders. De nieuwste materialen worden gebruikt en maken Keddo schoenen geschikt voor elke activiteit en locatie. Ben jij iemand die in de stadse jungle overleeft met gevoel voor stijl en een beetje ruggengraat? Dan is Keddo echt iets voor jou!

Kostenloze service

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.