Mode

Populaire filters

Joseph

Joseph werd in de jaren 60 opgericht door een Marokkaanse haarstylist die graag iets anders in het modebeeld wilde zien. Hij begon een boetiek waar hij het werk van vernieuwende en grensverleggende ontwerpers verkocht. In 1972 richtte hij zijn eigen modelijn op met revolutionaire ontwerpen. Vandaag de dag is het merk Joseph over de hele wereld bekend om zijn conceptuele looks. Bij Zalando kun je terecht voor de prachtige herencollectie van dit label.

Basics met een authentiek karakter

De herencollectie van Joseph bestaat voornamelijk uit basics zoals T-shirts, pantalons en truien. Dit zijn uiteraard niet zomaar basics want ieder item bevat bijzondere details. Of het nou een specifieke afwerking is, een innovatieve patroonconstructie, of een luxueuze stof; alle ontwerpen zijn authentiek. Met de items van Joseph zet je een modernistische en individualistische stijl neer. Je kunt de kledingstukken daarnaast makkelijk combineren om zo tot een vernieuwend silhouet te komen.

Conceptueel en simplistisch

Het kleurenpalet van dit conceptuele label is vrij simplistisch. Er wordt veel gebruik gemaakt van zwart, donkerblauw en grijs, maar af en toe wordt er een flinke dosis kleur toegevoegd voor een color injection. De items zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan daardoor lang mee. Verder zijn de iconische ontwerpen niet gebonden aan tijd en trends, waardoor je ze kunt blijven combineren en dragen, seizoen na seizoen.