Populaire filters
103 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Johnstons Cashmere

Johnstons Cashmere is niet alleen hofleverancier, het leidt ook de absolute top op het gebied van luxe textiel. Naast eigen collecties kleding en accessoires, maakt het authentieke bedrijf materialen die gretig aftrek vinden bij internationale modehuizen. Twee eeuwen zeldzaam ambacht en expertise, gecombineerd met een dynamische tijdsgeest, maken dit tot een uitzonderlijk merk.

Wol regeert in de hooglanden van Johnstones Cashmere

Er is een heren- en een damescollectie, maar sommige items hebben zodanig een uniseks uitstraling dat een herenpullover zomaar in handen van een vrouw kan vallen. Met andere woorden, heren houdt uw kast goed in de gaten. Truien en vesten zijn voorzien van prachtig geplooide patronen en klassieke kabels. Draag deze items met leer en suède en hou je palet sober. Of kies voor de casual chique eenvoud van design denim. Wees gerust, de Schotse ruit doet mee, in sjaals.

De overtreffende trap van luxe vind je hier

Kasjmier ademt luxe, maar ademt ook letterlijk, als materiaal. Dit betekent dat de mooiste wol niet exclusief gereserveerd is voor de winter. Bijzondere stoffen als kasjmier hebben veel te bieden. De superzachte maar sterke vezels, in combinatie met verfijnd breiwerk en unieke ontwerpen zullen niet gaan vervelen. Dit vraagt om een zorgvuldige behandeling. Bij Johnston Cashmere draait duurzaam design om een leven lang genieten van luxe, en stijl.