Jarlo werd in 2008 opgericht door Carly Hallahan toen ze haar dromen begon waar te maken. Ze begon in Londen met haar merk, op de beroemde Portobello Road. Jarlo werd al vrij snel een groot succes omdat het merk net even wat anders oogt dan het doorsnee label. Inmiddels zijn de Jarlo jurken niet meer weg te denken uit de Britse hoofdstad. Omdat Carly vindt dat iedereen van haar creaties moet kunnen genieten heeft ze besloten om ook internationaal aan de slag te gaan. Ondertussen wordt de kleding over de gehele wereld verkocht! Carly creëert samen met haar team de jurken op een gepassioneerde en liefdevolle manier. Het doel is om alle vrouwen net zo leuk aan te kleden als dat ze zelf willen. Met een Jarlo cocktailjurk of galajurk is dat voor iedereen mogelijk. Jarlo biedt elk seizoen nieuwe collecties aan die een immens beroep doen op de verbeelding. Het is dikwijls net alsof je in een sprookje zelf de hoofdrol speelt! De kleding is chique en soms zelfs een beetje stout. Daarbij is de afwerking fenomenaal met kleine vetertjes en lintjes die het geheel nog spannender maken. Als jij het cadeautje bent om uit te pakken, dan zorgt Jarlo voor de verpakking!

Jarlo: uitstraling en passie

De verschillende collecties van Jarlo zijn voor dames die houden van speciale kleding en die niet bang zijn om op te vallen. Verschillende motieven geven de Jarlo jurken en tops een prettige aanblik. Je blijft ernaar kijken, pas dus op dat je niet te lang in de spiegel blijft kijken als je 's ochtends naar je werk moet! Doe een Jarlo blouse met klassieke bloemetjesprint aan en combineer dat met van die heerlijke instappers. Jarlo geeft het begrip 'kleur' een nieuwe dimensie. Van lichte tot donkere kleuren; Jarlo heeft het allemaal voor je in huis. Maak een afgewogen keuze en kies de dameskleding die jou doet opgloeien van geluk. Daarvoor steekt Carly er tenslotte zoveel moeite in! Laat Jarlo jou inspireren tot een garderobe waar jij dolgelukkig van wordt!

Gratis service

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.