Filter1

I.scenery
Catalogus

1 items weergegeven

I scenery stelt stijl boven alles. Zachte jerseyjurken vallen zacht en soepel om je lijf. Goed gesneden pantalons en kokkerrokken houden de teugels wat strakker. Perfect als formeel werktenue, maar in een handomdraai turn je deze om voor een feest. Pak een paar pittige hakken, een glanzende blouse en wat schitterende accessoires.

Uit en thuis in topstijl met I scenery

Elegante en ontspannen jurken vallen tot net boven of op de knie. Leg met een ceintuur losjes het accent op je taille. Dat een streep van boven naar beneden moet voor extra lengte is achterhaald. Horizontaal of diagonaal, in gebreide truien, jerseyjurken en elegante tops vind je ze allemaal. Leg het accent op kleur door deze in je accessoires terug te laten komen. Match je schoenen en tas met de diverse prints voor een harmonieus geheel.

Vier je vrouwelijke vormen met mode voor een maatje meer

Met mooie lange vesten en kimonostijl overjassen leg je en een warme laag over je outfit en speel je met kleur. Draag elegante zwarte tops op nonchalante wijde pantalons in fluweel voor een casual chique look. Gebreide truien in colour blocking gaan los en lang over leggings, net als klassieke overhemden. Zin in een totaal ander silhouet? Er is vaak niet veel voor nodig. Stop je trui of blouse nonchalant in de rand van je stretchjeans en sta versteld.